Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Heb jij behoefte om het roer om te gooien? Weet je alleen niet hoe je daar aan moet beginnen? Dan kan coaching jou helpen met het uitwerken en uitvoeren van jouw plan. Hoe werkt dat? Soms is het moeilijk om in je eentje grip te krijgen op een situatie en een coach kan jou helpen inzien hoe je dit op de juiste manier kan aanpakken. Hierbij wordt vaak gebruik gemaakt van de volgende drie methoden: richten op kansen in plaats van op problemen, het vergroten van zelfvertrouwen en het verhogen van motivatie.

Richten op kansen
Mensen hebben vaak de neiging om zich te richten op wat niet goed is. Dit leidt echter niet tot verandering. Een coach kan je helpen deze negativiteit om te zetten in positiviteit door kansen in te gaan zien en hier gebruik van te maken. Zo kun je bijvoorbeeld van alleen weten dat je je huidige baan niet leuk vindt de omslag maken naar wat je wel leuk vindt en hoe je dit gaat aanpakken.

Vergroten van zelfvertrouwen
Vaak is het lastig om het roer om te gooien doordat je niet zo goed weet of je dit wel kan. Coaching kan je om die reden ook helpen je zelfvertrouwen te vergroten, want iedereen kan veranderen! Het is niet gek dat het moeilijk is om je eigen kunnen in te zien en te waarderen, maar met professionele hulp kan je heel ver komen!

Verhogen van motivatie
Zodra je zelfvertrouwen hoger is en je je kansen beter in kan zien zal ook je motivatie vergroten. Want wat houdt je nog tegen wanneer je ziet wat er mogelijk is en hoe dit te bereiken valt? En als je weet dat jij het kan staat helemaal niets meer in de weg.

Als jij ook op zoek bent naar deze ondersteuning om nieuwe kansen aan te gaan, plan dan een gratis orientatiegesprek in bij een van onze coaches.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden