Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Nieuwe kansen
Outplacement betekent vaak het niet vrijwillig afscheid nemen van de oude vertrouwde werkomgeving. Wanneer je (noodgedwongen) van baan moet wisselen, is dit vaak een erg vervelende situatie. Veranderingen bieden echter ook nieuwe kansen en het zicht op een nieuwe baan kan veel energie opleveren. Dit zou zo een mooie volgende stap in jouw loopbaan kunnen zijn. De kans op het vinden van een nieuwe baan neemt onder onze professionele begeleiding aanzienlijk toe. Je krijgt actieve ondersteuning bij outplacement waardoor vertrek uit de vorige functie efficiënt kan overgaan in een nieuwe uitdaging op een andere werkplek.

Persoonlijk & resultaatgericht
Om die stap te maken is het van belang dat je (weer) in je kracht staat. GORTcoaching heeft als outplacementbureau jarenlange ervaring met outplacement voor hoger opgeleiden. Wij zijn er van overtuigd dat outplacementtrajecten het meest effectief blijken bij een nauwgezette en persoonlijke werkwijze. Waar andere bureau’s met het motto ‘grote stappen, snel thuis’ effectief lijken te werken, blijkt uit onderzoek dat deze methode te kort door de bocht is om het traject succesvol te laten zijn. Zo werken wij samen aan een traject dat bij verwerving van een nieuwe werkkring de nadruk op jou als persoon legt, terwijl we toch heldere visie blijven houden over het eindproduct.

Op de juiste plek
Het uitgangspunt voor een succesvol traject is volgens ons een resultaatgerichte aanpak van het probleem mét oprechte aandacht voor de situatie. Zo werken we energiek en duurzaam naar de juiste baan die past bij jouw kwaliteiten, ervaring en wensen. Wij doen dit uiteraard met passie en compassie, niet alleen voor het vak maar ook voor jou als persoon. Zou je ook weer met de professionele ondersteuning van een outplacement traject actief op zoek willen gaan naar de juiste baan die past bij jouw kwaliteiten, ervaring en wensen?

» Kijk direct in de agenda en vraag een gratis oriëntatie gesprek aan


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden