Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

In de huidige maatschappij zijn er veel werknemers die gedwongen ontslagen worden. Veel bedrijven zijn aan het reorganiseren waardoor soms zelfs hele afdelingen ontslagen worden. Het kan dus iedereen overkomen en deze tijd kan erg stressvol zijn. Outplacementcoaching kan jou begeleiden in deze moeilijke tijd en helpen met het vinden van een nieuwe baan.

Boos of verdrietig, wat nu?
Na een gedwongen ontslag is de eerste fase het verwerkingsproces. Voel jij je verdrietig, ten onrechte behandeld, boos of hulpeloos? Dat is volledig te begrijpen. Outplacement zorgt er voor dat jij begeleiding krijgt om deze gevoelens te verwerken en weer gemotiveerd aan de slag kan gaan. Na deze verwerkingsfase zal de coach je begeleiden met het vinden van jouw unieke kwaliteiten en talenten. Hierin zal jij je persoonlijke kracht terugvinden en ontdekken wat het beste voor jou is. De vragen ‘Wat wil ik?’, ‘Waar haal ik plezier uit?’, ‘Wat kan ik?’ en ‘Wat wil ik nog leren?’ zullen in deze fase centraal staan.

Op zoek naar een nieuwe baan
Na het vinden van je eigen persoonlijke kracht is het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Het kan al enkele jaren geleden zijn dat je voor het laatst gesolliciteerd hebt, dus goede sollicitatietrainingen en hulp bij het opzetten van een goed CV zijn hierbij van belang. Outplacement biedt jou de juiste hulp tijdens dit sollicitatieproces en kan jou helpen eventuele angsten met betrekking tot het solliciteren te overwinnen. Samen met je coach ga je kijken naar hoe jij het meeste uit jezelf kan halen tijdens een sollicitatiegesprek.

Wat bieden wij?
Outplacement biedt begeleiding bij het verwerkingsproces, bij het vinden van jouw unieke kwaliteiten en bij het vinden van een nieuwe baan. Het traject zal gebaseerd zijn op jouw specifieke wensen, samen met een coach die bij jou past. Wil jij graag hulp van Outplacement? Plan direct een gratis oriëntatiegesprek in met jouw coach naar keuze!


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden