Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Verschillende keuzemogelijkheden 
Wanneer je een outplacement bij ons wilt aanvragen bieden wij maatwerk. Dat betekent dat wij alles inzetten wat je nodig zou kunnen hebben gedurende het traject om straks weer volledig terug te keren op de arbeidsmarkt. Daar hebben we veel keuzemogelijkheden voor. Gedurende het intakegesprek kun je deze vormgeven met een coach.

Wat wordt ingezet bij outplacement?
Tijdens een outplacement traject zijn er meestal vier verschillende fasen die overigens niet allen doorlopen hoeven te worden. Dit hangt geheel af van wat je wilt en waar de coach ook inziet wat er ingezet kan worden.

  1. Wanneer er veel emoties los zijn gekomen kunnen deze een plek krijgen in deze fase, waardoor een goede basis wordt gelegd voor de start van het traject. Deze fase is niet voor iedereen noodzakelijk.
  2. Bepaling van de toekomstige baan. Wat wil je nu echt? Er zal gezamelijk worden gewerkt aan een concreet zoekprofiel van de nieuwe baan.
  3. Met het zoekprofiel als basis wordt je op een praktische en intensieve manier begeleid bij het vinden van de nieuwe baan.
  4. Ons outplacementbureau biedt de mogelijkheid tot begeleiding op de nieuwe werkplek. De eerste ervaringen in jouw nieuwe baan zullen hier onder de loep worden genomen of onderwerpen zullen worden besproken uit eerdere gesprekken voor een uitstekende afronding van het traject.

Zou u willen weten of een op maat gemaakt traject van ons outplacementbureau bij uw situatie past?

» Kijk direct in de agenda en vraag een gratis oriëntatie gesprek aan


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden