Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Outplacement betekent over het algemeen verandering. Verandering kan voor veel mensen onwennig aanvoelen en zeker niet iedereen voelt zich er meteen prettig bij. Het is om deze reden dat onze coaches alles in werk stellen om ervoor te zorgen dat je toch een goed gevoel aan de verandering over kan houden. Zij doen dit door samen met jou een traject uit te stippelen dat precies op maat gemaakt is en voldoet aan jouw wensen. Hierdoor kan je met een vergrote zelfverzekerdheid je comfortabel voelen in je nieuwe baan.

Verandering op maat
Om ervoor te zorgen dat het outplacement traject precies bij jou aansluit zal gelijk in het eerste gesprek worden onderzocht wat jouw doelen en ontwikkelpunten zijn en welke persoonlijke missie jij als leidraad wilt gebruiken tijdens het traject. De strategie die vervolgens in overleg met jouw coach gekozen zal worden, zal hierdoor compleet bij jouw situatie aansluiten. Voor de één ligt het accent op zelfonderzoek en voor de ander vooral op arbeidsmarkt onderzoek. Ook een combinatie van beide is voor velen een gepaste optie.

Werken aan de toekomst
Wanneer duidelijk is welke koers er gevaren zal worden tijdens het outplacementtraject, is het belangrijk dat er wordt gewerkt aan het verkrijgen van voldoende motivatie om de verandering door te kunnen zetten zodat de kans van slagen toeneemt. Voor veel mensen is het lastig om gemotiveerd te zijn voor iets waar ze eigenlijk liever niet voor hadden gekozen. Vaak spelen er ook nog negatieve emoties een rol, waar eerst een plek aan gegeven moet worden. Wanneer dit gedaan is kan er vaak met een positieve blik gekeken worden naar de toekomst. Omdat tijdens de outplacement duidelijk wordt waar jouw competenties, talenten en kansen liggen, zal je een stuk meer gemotiveerd zijn om dit alles in te gaan zetten in je nieuwe baan. Je hebt immers nu de mogelijkheid uitdaging te vinden in een baan die écht bij je past.

Moet jij (noodgedwongen) van functie veranderen en ben je geïnteresseerd in een outplacementtraject waar jouw keuzevrijheid centraal staat? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek aan met onze coach in Haarlem.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden