Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Veel mensen krijgen automatisch een zeer negatief gevoel bij het woord outplacement. Men denkt dat na een outplacementtraject carrièremogelijkheden worden beperkt en dat een nieuwe passende baan niet tot de mogelijkheden behoort. Toch is dit maar in heel weinig gevallen zo. Bij een outplacementtraject bij onze coach krijg je actieve ondersteuning bij outplacement waardoor je sneller een geschikte nieuwe baan kan vinden met voldoende uitdagingen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Bij een outplacement traject is het van groot belang dat er rekening wordt gehouden met jouw wensen en doelen. Aan de hand van zelfonderzoek zal je samen met jouw coach gaan onderzoeken waar je talenten liggen en wat je moeilijk vindt. Als duidelijk is wat jouw kwaliteiten, vaardigheden, interesses en verlangens zijn, dan kan er een concreet actieplan opgesteld worden. Op basis hiervan zal je krijgen wat jij nodig hebt; zoals sollicitatietraining, werken aan je CV en het uitbreiden van je netwerk. Hoofdzakelijk zal er actief gezocht worden naar een passende functies die je zou kunnen gaan vervullen in de nabije toekomst.

Negatieve emoties
Omdat een outplacement vaak een gevolg is van een reorganisatie, arbeidsconflict of ontslag, gaan hier vaak negatieve emoties mee gepaard. Vandaar ook, dat er tijdens een outplacementtraject actief gewerkt zal worden met de verwerking hiervan. Het is de bedoeling dat je de outplacement gaat zien als een kans. Een kans om een nieuwe baan te vinden die wellicht nog wel beter bij je past dan je vorige baan en waardoor jij je alleen maar gelukkiger en vitaler zal gaan voelen op je werk.

Sta jij op het punt een outplacementtraject in te gaan of ben jij een werkgever die outplacement overweegt voor een of meerdere van jouw werknemers?

» Kijk direct in de agenda voor een gratis oriëntatiegesprek


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden