Plan een Gratis Oriëntatiegesprek
Ben je onlangs ontslagen? Bestaat er een grote kans dat jij door reorganisatie moet vertrekken? Een outplacement traject kan je helpen bij het maken van de juiste keuzes. Het kiezen van een nieuwe baan heeft een grote impact op je leven waarbij je geen fouten wilt maken. Start samen met een coach een outplacement en doorloop de verschillende stappen die hierbij horen. Het verwerken van je ontslag is hier onderdeel van. Daarnaast wordt er gekeken naar je wensen en kwaliteiten om op de juiste manier aan de slag te gaan met je toekomst. Uiteindelijk zal je samen op zoek gaan naar banen die bij je passen. De coach leert je technieken die van pas komen bij het solliciteren. Wij geven je vast drie tips die van pas kunnen komen tijdens het outplacementtraject.

Tips die er voor zorgen dat je het maximale uit een traject kan halen:

  1. Ontdek wat je leuk vindt: Een ontslag kan een hoop negatieve emoties oproepen. Zie het echter als een mogelijkheid om te doen wat je altijd al had willen doen. Vraag jezelf af waar je energie van krijgt. Heb je altijd al voor een grote multinational willen werken? Of altijd al de ambitie gehad om voor jezelf te beginnen? Alles is mogelijk!
  2. Ontdek waar je goed in bent: Het inzetten van je kwaliteiten kan het solliciteren makkelijker maken. Indien je aangeeft waar jouw kwaliteiten liggen, kan men hier gebruik van maken. Wees je bewust van deze kwaliteiten en geloof hierin!
  3. Gebruik je netwerk: Schaam je niet voor het feit dat je ontslagen bent. Je bent namelijk niet de enige. Een ontslag heeft in de meeste gevallen niets te maken met iemand zijn prestaties, maar gebeurd vaak noodgedwongen. Laat anderen dus weten dat je weer een baan zoekt. De meest vacatures worden via-via vervuld!

Outplacement kan je helpen!
Als er een ontslag dreig te vallen is dit altijd vervelend. De kunst is om hier juist sterker uit te komen. Outplacement kan je hier bij helpen! Op deze manier kun je samen met een coach dit traject doorlopen en op zoek gaan naar nieuwe kansen!

Neem dus snel contact op en plan een gratis oriëntatiegesprek in met een van onze outplacement coaches!


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden