Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Is de organisatie waar je voor werkt genoodzaakt in te krimpen? Heb jij te horen gekregen dat jouw baan op de tocht staat? In zo’n geforceerde situatie zal je als werknemer duidelijk de druk voelen weer op zoek te moeten gaan naar een nieuwe baan. Dit kan voor veel onnodige stress zorgen, vooral bijvoorbeeld wanneer je lange tijd al bij dezelfde werkgever werkt en niet raad weet met hoe en waarop jij je moet gaan oriënteren. In deze situatie kan Outplacement coaching je helpen bij het zoeken naar een passende nieuwe baan, waarbij tevens gewerkt wordt aan de ontwikkeling van je kwaliteiten en vaardigheden.

Wat is outplacement eigenlijk?
Outplacement kan ook wel omschreven worden als een combinatie van adviezen en diensten die jij, in opdracht van je (ex) werkgever, aangeboden krijgt wanneer je ontslagen gaat worden. De bedoeling hiervan is dat de werknemer zo snel mogelijk weer een nieuwe en passende baan kan vinden. Dit klinkt natuurlijk heel mooi, maar hoe werkt dit nu precies in de praktijk? GORTcoaching heeft voor jou altijd een coach klaar staan die op een professionele wijze je begeleiding kan geven bij het vinden van een uitdagende en leuke baan. Samen ga je ontdekken wat jouw talenten en competenties zijn. Daarnaast ben je doelgericht bezig met het ontwikkelen van je vaardigheden. Zo leer je bijvoorbeeld wat goede sollicitatie-technieken zijn en krijg je training om deze technieken onder de knie te krijgen. Niet minder belangrijk is de professionele begeleiding die je ontvangt bij het oriënteren op de huidige arbeidsmarkt.

Praktisch aan de slag met Outplacement Rotterdam
Het is nooit prettig de melding te krijgen van een naderend ontslag. Echter, in plaats van dit passief over je heen te laten komen, kan je er ook voor kiezen om samen met een outplacement coach te bouwen aan een nieuw carrièreperspectief! Een effectief en efficiënt outplacementtraject is overigens ook voordelig voor je (ex)werkgever, aangezien het tijd en geld bespaart. Bovendien zijn beide partijen er van verzekerd dat het gehele proces op een professionele wijze ondersteund zal worden. Leg outplacement daarom ook vooral voor aan je werkgever!
Kortom, wil jij actief opzoek naar een baan die echt bij jou past? Vraag dan een gratis oriëntatiegesprek aan met een outplacement coach!


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden