Plan een Gratis Oriëntatiegesprek
Dreigen er ontslagen te vallen in jouw organisatie? Is de kans groot dat je op zoek moet naar een nieuwe functie? Vaak is het zoeken naar een nieuwe baan een lang proces. Je moet jezelf weer afvragen wat je leuk vindt en wat je kwaliteiten zijn. Het ontdekken hiervan kan soms veel vragen oproepen. Outplacement helpt je tijdens dit traject. Onze coaches zijn gespecialiseerd in outplacement en weten wat er speelt. Tijdens een outplacementtraject worden er verschillende stappen doorlopen:

Stap 1: Verwerk je ontslag
Een ontslag kan een hoop negatieve gevoelens oproepen. Vaak spelen verwarring en onzekerheid een grote rol. Je vraagt je af wat precies de reden is van je ontslag en twijfelt aan je capaciteiten. In de meeste gevallen is dit onterecht. Één van de voornaamste redenen voor een ontslag is reorganisatie binnen een bedrijf. Geen reden dus om aan jezelf te twijfelen. Je coach helpt je deze inzichten te verkrijgen en zorgt ervoor dat je weer vertrouwen hebt in jezelf!

Stap 2: Nieuwe kansen
Een ontslag betekent niet alleen teleurstelling, maar ook nieuwe kansen. Op dit moment zit je nergens aan vast en kun je ontdekken wat je altijd al hebt willen doen. Het kan zijn dat je altijd al voor een grote organisatie hebt willen werken of juist iets voor jezelf hebt willen beginnen. Alle mogelijkheden zijn er en er is niemand die je tegenhoudt. Zie je ontslag niet als een verlies, maar als een open deur naar nieuwe mogelijkheden.

Stap 3: Aan de slag
Zodra je ontdekt hebt wat je wilt, is het tijd om concrete stappen te gaan zetten. Bekijk het aanbod op de arbeidsmarkt en maak een selectie. Je coach geeft je tips voor het maken van een goede sollicitatiebrief en een professioneel cv. Met de juiste aanpak vind je de baan die bij je past.

Plan een gesprek!
Outplacement begeleid je tijdens dit traject. Samen met een coach onderneem je de verschillende stappen om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan. Schakel dus snel Outplacement in!

Plan hier een gratis oriëntatiegesprek met een outplacementcoach naar keuze!

 


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden