Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Een persoonlijke coach stelt jouw de volgende vraag: parachute springen, een wereldreis maken of een eigen onderneming opstarten? Als de mogelijkheden onbeperkt waren, wat zou je dan willen doen? Stel je voor dat er geen beperkingen zijn in je persoonlijke relaties, carrière of gezondheid. Laat je niet leiden door de fysieke of mentale belemmeringen die je op dit moment hebt. Je hoeft niet na te denken over hoeveel geld je verdient of de status die je hierbij verwerft. Het gaat puur om wat jij graag zou willen doen. Het is belangrijk om hier genoeg tijd en rust voor te nemen. Probeer een rustige en kalmerende omgeving te creëren waarin jij je genoeg op je gemak voelt om hier over na te denken.

Brainstormen
In dit scenario heb je dus genoeg tijd, geld en macht om jouw ideale situatie te creëren. Denk na over de volgende vragen; Wat zou je willen doen? Wat zou je willen hebben? Wat zou je willen ervaren? Wie zou je bij je willen hebben? Welke droom ga jij nu eindelijk vervullen? Het kan helpen om dit op te schrijven, zodat je er een duidelijk beeld van krijgt.
Het is belangrijk om alle beperkingen los te laten en precies te zijn over je wensen. Om het concreet te maken zou een persoonlijke coach je hierbij kunnen helpen. Onze coaches kunnen jou helpen met het blootleggen van dromen of aspiraties waaraan jij niet durfde toe te geven.

Waarden en integratie
Als je weet wat jouw dromen zijn kom je dichterbij wat jou echt gelukkig maakt. Nadat je voor jezelf duidelijk hebt wat jouw droomsituatie is, is het belangrijk om het een tijdje te laten rusten. Laat het op jezelf inwerken en wen aan het idee. Hierna kan je kijken wat de achterliggende waarden zijn van jouw dromen. Waarom wil je bijvoorbeeld een eigen onderneming beginnen?

Wil je graag onafhankelijk zijn of het gevoel van complete vrijheid hebben? Het achterliggende gevoel is van groot belang, dit vertelt je namelijk wat voor jou ultiem geluk is. Om dit gevoel te integreren in je dagelijkse leven of in je carrière zul je ermee aan de slag moeten. Doe dit echter geleidelijk, als je te hard van stapel loopt bereik je misschien niet het gewenste effect en wordt het risico op falen groter. Weet jij niet hoe je jouw dromen op een effectieve manier kan bereiken? Coaching kan je helpen, hij of zij kan samen met jou een actieplan maken om dit stap voor stap te bereiken in je leven.

Klaar om een stap te maken? Plan dan nu een gratis oriëntatiegesprek in bij een van onze coaches.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden