Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Dit keer haal ik mijn doel wél
De een wil assertiever worden, de ander zou graag meer planmatig te werk willen gaan en wéér een ander zou zijn leidinggevende capaciteiten wel eens willen verbeteren. Iedereen weet wat eraan schort en we kennen ook allemaal de oorzaken van onze zwakheden. Hoe gaan we echter van probleem naar oplossing? En nog belangrijker: hoe zorgen we ervoor dat we onze doelen ook echt realiseren? Onze coaches staan voor je klaar en weet precies hoe hij jou aan de slag krijgt.

Er gebeurt een wonder!
Om vol energie en optimisme jouw probleem aan te kunnen pakken, is het van belang dat je je verbeeldingskracht gaat gebruiken. Denk eens aan het probleem dat jij in het dagelijks leven ondervindt. Stel jezelf voor dat je gaat slapen en dat er middenin de nacht een wonder gebeurt. De volgende morgen sta je – zonder te weten dat het wonder heeft plaatsgevonden – op en begin je aan je dag. Waaraan zou je merken dat het probleem is opgelost? Wat zou er anders zijn voor jou en waaraan zouden anderen dit merken? Wat zou er beter gaan en wat zou je anders doen?

Schrijf de antwoorden op deze vragen zo concreet mogelijk op. Je kunt er ook voor kiezen om een tekening te maken. Neem hiervoor twee vellen papier. Teken op het eerste vel de probleemsituatie en teken op het tweede vel de dag nadat het wonder is gebeurd. Op deze manier word je gestimuleerd om de oplossing nog beter te visualiseren.

Coach
Wellicht kom je erachter dat je al veel kennis, vaardigheden en competenties in huis hebt om je doel stapje voor stapje te behalen. Op basis van wat je geschreven of getekend hebt, kun je voor jezelf een actieplan opstellen. Beschrijf op een duidelijke manier hoe je je doel gaat bereiken en wat je hiervoor nodig hebt.

Het is best lastig om deze opdracht in je eentje uit te voeren. Hulp van de coach kan enorm verhelderend zijn. Op deze manier sta je er niet alleen voor en werk je samen aan het formuleren en realiseren van je doelen.

Kijk in de agenda voor een gratis oriënterend gesprek met een coach naar keuze.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden