Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Heb je het gevoel dat sommige gewoontes je in de weg zitten? Dat ze ooit nuttig waren, maar je nu beperken?

Waarom ze voorheen nuttig waren
Dit kan het geval zijn wanneer je ooit eens geleerd heb om je voor honderd procent in te zetten. Dat heeft je toen veel opgeleverd, maar nu is het negatieve gevolg daarvan dat je je prestaties zelden goed genoeg vindt. Dit is een van de redenen dat je moe en vaak zelfs overspannen kan worden.

De gevolgen van beperkende gewoontes
De gewoonte om voor honderd procent je best te doen, kan zo leiden tot een burn-out. Jezelf en je eigen behoeften steeds op de tweede plaats zetten, kan leiden tot depressies. Je steeds zorgen maken over wat er allemaal mis kan gaan, kan uitgroeien tot een piekerstoornis. En jezelf voortdurend kritisch beoordelen in sociale situaties, kan uiteindelijk leiden tot een sociale fobie.

Een praktische aanpak
Het wordt steeds duidelijker dat het niet willen voelen van onaangename emoties een van de belangrijkste redenen is dat emotionele moeilijkheden ontstaan en blijven voortduren. Wanneer je hiermee aan de slag zou willen te gaan, kan coaching een uitkomst bieden. Gedurende coaching wordt er gewerkt aan een nuchtere en praktische aanpak van emotionele problemen. Een aanpak waarbij je niet alleen emotionele ondersteuning en verstandige adviezen krijgen, maar vooral aanwijzingen om zelf actief aan de slag te gaan om deze moeilijkheden op te lossen.

 Kijk direct in de agenda en vraag een gratis oriëntatiegesprek aan


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden