Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Burn-out is een hot item in coachland. Veel begeleidingstrajecten zijn erop gericht om spanningsklachten te verminderen of te voorkomen. De focus ligt daarmee op het aanpakken van negatieve dingen, terwijl er genoeg mensen zijn die plezier hebben in hun werk. Steeds meer onderzoek richt zich daarom op het optimaliseren van prestaties en het bevorderen van de gezondheid. Een steeds populairder wordende term is ‘bevlogenheid’. Wil je weten wat dit inhoudt en wat de burn-out coach voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder.

Wat is bevlogenheid?
Simpel gezegd is bevlogenheid het tegenovergestelde van burn-out. Wanneer je bevlogen bent, voel je je vitaal, happy en energiek. Je hebt plezier in je werk en – sterker nog – je werkt met passie. Je gaat als het ware helemaal op in je werkzaamheden. Je werkdag vliegt voorbij en aan het eind voel je je voldaan. Door jouw betrokkenheid kun je net dat beetje meer inzet tonen, waardoor je effectief en efficiënt te werk gaat.

Goed voor jezelf én de organisatie
De voordelen van bevlogenheid zijn groot. Bevlogen werknemers zitten beter in hun vel, nemen vaker hun lot in eigen handen, zijn minder vaak ziek en zijn ook buiten hun werk bevlogen. Uiteraard staan organisaties om hen te springen, want bevlogen werknemers zetten zich meer in, verzuimen minder en leveren zichtbaar betere resultaten.

Word ook bevlogen met de coach Breda
Iedereen kan bevlogen worden, dus jij ook! De burn-out coach kan je hierbij ondersteunen. Wil jij ook bruisen van energie, enthousiast zijn over je baan en opgaan in je werk? Kijk dan in de agenda voor een gratis oriëntatiegesprek.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden