Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Wat heb je nodig om te slagen als ondernemer? Hoe werf je klanten, en hoe kun je ze behouden? Waar investeer je tijd en geld in, en waarmee kun je tijd of geld besparen? Of je nu een startende ondernemer bent of een doorgewinterde veteraan, dit kunnen allemaal vragen zijn die op dit moment door jouw hoofd spelen. De antwoorden liggen dan ook niet altijd voor de hand. Een business coach kan helpen deze vragen te beantwoorden. Hier lees je of jij baat hebt bij business coaching.

Startende en zelfstandige ondernemers
Startende ondernemers hebben veelal baat bij inzichten waar zij zelf nog niet aan hebben gedacht. De coach weet dit als routinier goed aan te geven. Voorbeelden hiervan kunnen marketing- en communicatieplannen zijn, maar ook het duidelijke krijgen van jouw visie en het bedenken van een exit-strategie. Soms zit dit in de details en anderzijds kan dit teruggevonden worden in een heel nieuw idee. Nuttig! Maar ook zeker kostenefficiënt en tijdbesparend.

Organisaties en leidinggevende
Het coachen van medewerkers in een organisatie leidt in de praktijk tot erg veel voordelen. Minder ziekteverzuim en verhoogde werktevredenheid zijn hier de bekendste factoren van. Deze twee factoren worden vaak gezien als de ruggengraat van een organisatie en zijn direct te linken aan een hogere productiviteit en omzet. Een andere factor waarbij de organisatie baat bij heeft is de loyaliteit van de werknemer, waarbij een overstap naar een concurrent niet waarschijnlijk meer is.

Waarom schakel jij een business coach in?
Zoals je ziet heeft zowel de startende ondernemer als een gevestigde organisatie baat bij een business coach. In het kort zijn dit een aantal punten waarbij een business coach nuttig voor jou is:

  • Prioriteiten bepalen
  • Marketing en communicatieplan maken
  • Beter leiding leren geven
  • Omzetten van theoretisch plan naar praktijk
  • Visie en kernwaarden bepalen
  • Bepalen van een exit-strategie
  • Inspiratie en nieuwe inzichten

In de praktijk blijkt dat een goede coach een onderneming tot een succes kan maken waar andere falen. Wil jij jezelf en je organisatie verder ontwikkelen? Sta je aan het begin van een grote uitdaging en wil je zeker van een succes zijn? Kijk in de agenda voor business coaching, en vraag een gratis oriëntatiegesprek aan.

 

 


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden