Plan een Gratis Oriëntatiegesprek
Heb jij ook te maken met grote veranderingen binnen jouw organisatie? Vind je het moeilijk om hier op de juiste manier mee om te gaan? Zowel voor een werknemer als een werkgever kunnen organisatieveranderingen met een hoop stress gepaard gaan. Je hebt met een hoop onzekerheden te maken en moet de juiste manier ontdekken om hiermee om te gaan. Toch zijn er enkele vereisten die een belangrijke rol spelen bij organisatieveranderingen:

Succesvol doorlopen van bedrijfsveranderingen
Betrokkenheid onder werknemers: wanneer er grote veranderingen op de planning staan, is het belangrijk dat iedereen hier achter staat. Laat de werknemers het nut van deze veranderingen inzien en betrek hen bij het proces. Samen werken aan een gemeenschappelijk doel zorgt voor het beste resultaat.

Leer buiten je paden denken: veranderingsmanagement vereist verder kijken dan de gebruikelijke acties. Leer de routine te doorbreken en sta open voor nieuwe ideeën. Het oude hoeft niet altijd de beste manier te zijn om iets te bereiken.
Laat collega’s meedenken: zorg ervoor dat je gezamenlijk tot een oplossing komt voor bepaalde problemen. Indien iedereen op de werkvloer het gevoel heeft een steentje te hebben bijgedragen, is men bereid mee te werken. Op deze manier creëer je een groeps- en verantwoordelijkheidsgevoel, waardoor doelen op een kwalitatief hoogstaande wijze gerealiseerd kunnen worden.

Rol van een coach bij bedrijfsveranderingen
Het inschakelen van een coach zorgt voor het creëren van betrokkenheid onder de werknemers. Daarnaast kan een coach de nodige persoonlijke ontwikkeling te weeg brengen, zodat met alle huidige medewerkers voor het beste resultaat kan worden gegaan. De coach kan niet alleen de werknemers, maar ook de werkgevers begeleiden bij bedrijfsveranderingen. Leer ontdekken waar je met jouw organisatie naartoe wilt en hoe je dit het beste aanpakt.

Behoefte aan de juiste begeleiding? Organisatiecoaching helpt je hierbij! Plan een gratis oriëntatiegesprek in!


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden