Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Vind jij het nog leuk op je werk? Heb je het nog naar je zin met je collega’s? Of is het tijd voor goede voornemens, omdat jij een nieuwe start wil maken? Een loopbaancoach kan jou ondersteunen bij het maken van deze keuzes. Samen kunnen jullie er achter komen wat jij nu echt wil in je loopbaan, om vervolgens dit doel ook samen te bereiken.

Plussen en minnen
Weet jij eigenlijk wel echt wat je wil? Samen met een loopbaancoach kun jij de voor- en nadelen tegen elkaar opwegen. Wat is het voordeel van je huidige baan? Het zou zomaar kunnen dat je werkvoorwaarden zeer voordelig zijn. Maar wat is het nadeel? Ben je naast je voordelige werkvoorwaarden wel gelukkig? En past deze baan bij jou? Dit zijn vragen die je samen met de loopbaancoach Amsterdam beantwoordt in een coachtraject. Zo kom je er vervolgens ook achter of je je baan wilt behouden. Wanneer je wilt switchen ga je vervolgens weer een nieuwe lijst maken van voor- en nadelen van de nieuwe baan waar jij jezelf in terecht ziet komen.

Motivatie zoeken
Dan ga je verder naar de volgende stap. Je wilt een nieuwe baan en gaat deze zoeken. Je gaat je oriënteren op wat bij jou past en wat jij wilt bereiken. Op deze manier stel je voor jezelf voorwaarden voor je nieuwe baan en doelen om dit te bereiken. Het kan soms heel eng zijn om je baan op te zeggen en iets nieuws te doen, maar de vraag die in je achterhoofd moet blijven is: waar word ik gelukkig van?

Wil jij ook je goede voornemens waarmaken? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek aan!


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden