Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Lijkt solliciteren een onmogelijk opgave? Ben jij elke keer net niet degene die ze zoeken? Het vinden van een baan lijkt soms een eindeloze weg te zijn. Na verschillende afwijzingen zakt je motivatie natuurlijk volledig. De truc is om positieve energie uit te stralen en te laten zien wat je in huis hebt. Energie is een belangrijke factor voor een boeiend en succesvol leven.

Loopbaancoaching helpt je bij het vinden van positieve energie. Door het beantwoorden van de juiste vragenstukken straal jij de energie uit waar de werkgever van gecharmeerd raakt!

Vind je energie
Er bestaan twee soorten energie, namelijk lichamelijke en van binnenuit! Niet iedereen beschikt over even veel lichamelijke energie. De kracht is dus om zelf energie van binnenuit te creëren. Maar hoe ontwikkel je deze energie? Energie put je uit zaken waar je enthousiast van raakt. Zorg ervoor dat je bewust wordt van je eigen kwaliteiten en hoe je deze in wilt zetten. Vraag je zelf af: ‘wat kan ik?’, ‘waar ben ik goed in?’, ‘wat vind ik leuk om te doen?’ en ‘waar wil ik mijn kwaliteiten inzetten?’. Wanneer je bewust bent van jezelf en weet wat je leuk vindt, straal je vanzelf die innerlijke energie uit waar je naar opzoek bent.

Energie tijdens sollicitatie
Tijdens een sollicitatie is energie uitstralen cruciaal. Wanneer je de werkgever het gevoel geeft dat je vol positieve energie zit en je bewust bent van wat je wilt, zal dit een goede indruk achterlaten. Vraag aan een werkgever wat hem of haar het meest opviel tijdens een gesprek en grote kans dat je ‘iemands energie’ te horen krijgt!

Onze loopbaancoaches zijn gespecialiseerd in loopbaan vraagstukken. Ga samen op zoek naar antwoorden, die je helpen bij het vinden van innerlijke energie. Plan snel een gratis oriëntatiegesprek om de mogelijkheden te bespreken!


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden