Kies uw coach in Heerenveen

Welkom bij GORTcoaching team Heerenveen!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van uw coach

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coaching amsterdam
Coach Amsterdam
Ons team staat voor u klaar!

Ons team in Heerenveen

Hieronder ziet u een overzicht van onze coaches in Heerenveen. Wilt u meer weten over hun opleiding, ervaring, reviews of hoe zij met uw persoonlijk vraagstuk aan de slag willen gaan? Klik op de tekst onder hun profielfoto en lees meer in hun uitgebreide profiel. Daar kunt u ook vinden hoe u met de coach een afspraak kunt maken voor uw gratis oriëntatiegesprek. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een coach? Neem dan gerust contact met ons op, we zijn er voor u! – ☏ 088 170 1500

coaching

Coach Anita

DIT IS ANITA: Empathisch-confronterend, bewustmakend, stimulerend

Specialisaties: Persoonlijke ontwikkeling, Imago, MBO+, Hoger opgeleiden, Professionals, Leidinggevenden, Praktische doeners

Soorten coaching: Burn out coaching, Stresscoaching, Management coaching, Loopbaancoaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Anita

Coach Nantsje

DIT IS NANTSJE: Aandachtig, analytisch, toegankelijk, bewustwordingsgericht.

Specialisaties: Ouders, Partners, Professionals, Expats, (Hoog)begaafden, Levensloop- en veranderthema's, Communicatie met jezelf en met de ander, Persoonlijk leiderschap, Verlies en rouw, Opvoeding, Persoonlijke energiebalans

Soorten coaching: Life coaching, Competentie coaching, Stresscoaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Nantsje

Senior Coach Sandra

DIT IS SANDRA: stimulerend, steunend, toegankelijk, praktisch.

Specialisaties: Leidinggevenden, Zelfstandigen, Zorgprofessionals, Perfectionisten, Teams, Slapeloosheid, Zelfvertrouwen, Identiteit en zingeving, Werk/privé-balans

Soorten coaching: Burn out coaching, Stresscoaching, Life coaching, Loopbaancoaching, Competentie coaching, Management coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Sandra

Senior Coach Renata

DIT IS RENATA: enthousiast, betrokken, creatief, Fries.

Specialisaties: MBO, HBO, WO'ers, (Semi)overheid, Professionals die bereid zijn om naar zichzelf te kijken, Nieuwsgierige mensen met lef, Passie- en talentontwikkeling, Persoonlijk leiderschap, Studiekeuzebegeleiding

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Competentie coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Renata

Senior Coach Tineke

DIT IS TINEKE: Energiek, authentiek, stimulerend, praktisch.

Specialisaties: Balans zoekers, Doeners, 30 plussers, MBO/HBO opgeleid, Vrijheidszoekers, Ambitieuze mannen en vrouwen, Vitaliteit, Duurzame inzetbaarheid, Communicatie, Werk-privé balans, Werkstress, Persoonlijke doelen in werk en privé

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Life coaching, Competentie coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Tineke

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen u graag

Vind uw coach bij u in de buurt

Vind u het belangrijk om bij u in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder ziet u de kaart van Heerenveen en waar ons team onder andere actief is. Ziet u een coach bij u in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Coach in Heerenveen voor uw vraagstuk

Bent u op zoek naar de juiste coach in Heerenveen die u verder kan helpen met uw vraagstuk? Dan vindt u op deze pagina een overzicht van de coaches die werkzaam zijn in Heerenveen. De coaches hebben allen hun eigen specialisaties en doelgroepen en op basis daarvan kunt u uw selectie maken. Heeft u een coach gevonden die u aanspreekt? Bezoek dan de profielpagina van deze coach en kom meer te weten over hem of haar. Vervolgens kunt u kijken op welke locaties de coachsessies plaatsvinden. Ook kunt u op de profielpagina de agenda en adreslocaties van deze coach bekijken. Als u een goed gevoel heeft bij de coach kunt u het online aanvraagformulier invullen om een gratis oriëntatiegesprek in te plannen.

Coachtraject in Heerenveen

Heeft u een geschikt moment gevonden om een oriëntatiegesprek in te plannen? Dan kunnen jullie tijdens dit gesprek kennismaken. Het oriëntatiegesprek is geheel vrijblijvend en gratis. Tijdens het gesprek bespreekt u met de coach wat uw hulpvraag is en wat uw verwachtingen van het coachtraject zijn. De coach zal u vervolgens een indicatie geven van hoe lang het traject ongeveer zal duren, maar dit is uiteraard altijd in overleg met u. Ook zal de coach in Heerenveen tijdens het oriëntatiegesprek met u de vergoedingsmogelijkheden doornemen.

Is er tijdens het kennismakingsgesprek geen klik met de coach? Dan kunt u uiteraard weer een nieuw (vrijblijvend) oriëntatiegesprek inplannen met een andere coach van uw keuze.

Coaching in Heerenveen via GORTcoaching

GORTcoaching heeft zich als coachbureau gespecialiseerd in coaching voor individu en voor teams. Wij zijn ontstaan uit liefde voor het vak. Onze enthousiaste klanten hebben ervoor gezorgd dat wij zijn gegroeid en daarmee is ons aanbod in soorten coaching ook verbreed. Wij kunnen u onder andere loopbaancoaching, outplacement coaching, life coaching en burn-out coaching bieden. Naast individuele coaching bieden wij ook andere coaching diensten aan, zoals coachingprogramma’s voor medewerkers binnen organisaties, Escaperoom teamcoaching en een coachopleiding.

Wilt u persoonlijk advies voor de keuze van een coach in Heerenveen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naarof chat met ons via de chatfunctie rechtsonder op deze pagina. Wij matchen u vervolgens graag aan een coach die bij uw vraagstuk past.

"Altijd een gratis oriëntatiegesprek"

Beschikbaarheid van coach Heerenveen

Onderstaand ziet u de beschikbaarheid van coach Anita. Klik op het tijdstip dat u uitkomt en vraag uw gratis oriëntatiegesprek met Anita aan. U krijgt direct per e-mail een bevestiging. U kunt in het aanvraagformulier ook de plaats en een voorkeursadres (optioneel) aangeven waar u graag wilt dat het gesprek plaatsvindt. (Uw gegevens zijn alleen t.b.v. de aanvraag van uw gratis oriëntatiegesprek en zullen nooit aan derden worden verstrekt)

Joline Wortelboer

Kwaliteitsmanager van team Heerenveen

Uw coach is de enige die op de hoogte is van wat u inhoudelijk met elkaar heeft besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van uw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij u als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals u het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kunt u via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help u graag.

Let us take care of you, we care!

joline@gortcoaching.nl / ☏/a>

 >  Kies uw regio  >  Coach Heerenveen