Kies uw coach in Sneek

Welkom bij GORTcoaching team Sneek!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van uw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coaching amsterdam
Coach Sneek
Ons team staat voor u klaar!

Ons team in Sneek

Hieronder ziet u een overzicht van onze coaches in Sneek. Wilt u meer weten over hun opleiding, ervaring, reviews of hoe zij met uw persoonlijk vraagstuk aan de slag willen gaan? Klik op de tekst onder hun profielfoto en lees meer in hun uitgebreide profiel. Daar kunt u ook vinden hoe u met de coach een afspraak kunt maken voor uw gratis oriëntatiegesprek. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een coach? Neem dan gerust contact met ons op, we zijn er voor u! – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Renata

DIT IS RENATA: Enthousiast, betrokken, creatief, Fries.

Specialisaties: MBO, HBO, WO'ers, (Semi)overheid, Professionals die bereid zijn om naar zichzelf te kijken, Nieuwsgierige mensen met lef, Passie- en talentontwikkeling, Persoonlijk leiderschap, Studiekeuzebegeleiding

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Competentie coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Renata

Senior Coach Tineke

DIT IS TINEKE: Energiek, authentiek, stimulerend, praktisch.

Specialisaties: Werk-privé balans, Doeners, 30 plussers, MBO/HBO opgeleid, Vrijheidszoekers, Ambitieuze mannen en vrouwen, Vitaliteit, Duurzame inzetbaarheid, Communicatie, Werkstress, Werkgeluk , Werkenergie, (Semi-) overheid

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Life coaching, Competentie coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Tineke

Coach Nantsje

DIT IS NANTSJE: Aandachtig, analytisch, toegankelijk, bewustwordingsgericht.

Specialisaties: Ouders, Partners, Professionals, Expats, (Hoog)begaafden, Levensloop- en veranderthema's, Communicatie met jezelf en met de ander, Persoonlijk leiderschap, Verlies en rouw, Opvoeding, Persoonlijke energiebalans

Soorten coaching: Life coaching, Competentie coaching, Stresscoaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Nantsje

Vind uw coach bij u in de buurt

Vind u het belangrijk om bij u in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder ziet u de kaart van Sneek en waar ons team onder andere actief is. Ziet u een coach bij u in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Coach Sneek

Op zoek naar een goede coach in Sneek? Boek nu een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze coaches in Sneek! Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om te kijken of er een klik is met de coach. Is dit niet het geval? Dan is het uiteraard mogelijk om een nieuw gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen met een andere coach.

Coachtraject in Sneek

Hoe gaat het inplannen van een oriëntatiegesprek in zijn werk? Nu u weet dat u een coach zoekt in Sneek, kunt u de coach selecteren op basis van zijn of haar specialisaties en doelgroepen. Hierbij is het belangrijk dat dit aansluit bij uw hulpvraag. Als u een geschikte coach heeft gevonden, kunt u zien wat de beschikbaarheid is van de coach, waarna u een oriëntatiegesprek in kunt plannen via het online aanvraagformulier.

Tijdens het oriëntatiegesprek kunt u samen met de coach bespreken wat uw hulpvraag is, wat uw verwachtingen zijn van het coachtraject en kan de coach een indicatie geven van hoe lang het traject ongeveer zal duren. Natuurlijk is dit altijd in overleg met u. U bepaalt uiteindelijk zelf hoe lang het traject duurt, hoe lang de coachsessies duren en wat er besproken wordt. Daarnaast zal de coach in Sneek tijdens het oriëntatiegesprek met u de vergoedingsmogelijkheden doornemen.

Waarom kiezen voor een coach in Sneek van GORTcoaching?

GORTcoaching is een landelijk coachbureau, gericht op zowel individuele coaching als op teamcoaching. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende vormen van coaching, zoals loopbaancoaching, life coaching en stress en burn-out coaching. Klik hier voor het complete aanbod aan soorten coaching. Wij willen coaching bereikbaar maken voor iedereen. Hierbij is het mogelijk maken van waardevolle inzichten die actief bijdragen aan professionele en persoonlijke ontwikkeling onze missie. Wij zijn continu bezig met het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van de coachtrajecten. Wij werken alleen samen met de beste coaches in Sneek, zodat u het beste resultaat behaalt.

Hulp nodig bij het zoeken van een coach in Sneek, of bij het inplannen van een gratis kennismakingsgesprek? U kunt direct met ons chatten of bellen naar 088 170 1500.

"Altijd een gratis oriëntatiegesprek"

Joline Wortelboer

Kwaliteitsmanager van team Sneek

Uw coach is de enige die op de hoogte is van wat u inhoudelijk met elkaar heeft besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van uw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij u als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals u het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kunt u via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help u graag.

Let us take care of you, we care!

joline@gortcoaching.nl / ☏/a>

 >  Coach Sneek