Kies uw coach in Sprundel

Welkom bij GORTcoaching team Sprundel!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van uw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coaching amsterdam
Coach Sprundel
Ons team staat voor u klaar!

Ons team in Sprundel

Hieronder ziet u een overzicht van onze coaches in Sprundel. Wilt u meer weten over hun opleiding, ervaring, reviews of hoe zij met uw persoonlijk vraagstuk aan de slag willen gaan? Klik op de tekst onder hun profielfoto en lees meer in hun uitgebreide profiel. Daar kunt u ook vinden hoe u met de coach een afspraak kunt maken voor uw gratis oriëntatiegesprek. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een coach? Neem dan gerust contact met ons op, we zijn er voor u! – ☏ 088 170 1500

Coach Lisette

DIT IS LISETTE: Toegewijd, integer, out of the box, resultaatgericht.

Specialisaties: Young & midcareer professionals, Ambitieuze vrouwen, Langdurig zieken, Perfectionisten, Work-life balance, Coaching na verlies (gezondheid, baan), Teamcoaching, Creative coaching, Competentie coaching

Soorten coaching: Burn out coaching, Stresscoaching, Loopbaancoaching, Life coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Lisette

Senior Coach Angelique

DIT IS ANGELIQUE: Warm, betrokken, doelgericht, direct.

Specialisaties: Aanpakkers, Perfectionisten, Professionals, Leidinggevenden, Iedereen die meer overzicht en grip op het leven wil, Werk/Privé balans, Burn-out preventie, Assertiviteit/zelfvertrouwen, Belemmerende patronen, Veranderingen, Loopbaanvragen, Management coaching, Competentie coaching

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Life coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Angelique

Vind uw coach bij u in de buurt

Vind u het belangrijk om bij u in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder ziet u de kaart van Sprundel en waar ons team onder andere actief is. Ziet u een coach bij u in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

U zoekt een coach in Sprundel

Heeft u stress of burn-outklachten, zit u met levensvragen of wilt u meer richting in uw loopbaan? Onze coaches in Sprundel behandelen uiteenlopende vraagstukken. Daarnaast kan het natuurlijk ook zijn dat u zich persoonlijk wilt ontwikkelen, ook daarvoor kunt u een coach in Sprundel inschakelen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor onder andere persoonlijke coaching, management coaching en stress coaching.

Werkwijze van onze coach in Sprundel

Op deze pagina vindt u de beschikbare coaches in Sprundel, u kunt aan de hand van de doelgroepen en specialisaties kijken of u aansluiting ziet tussen de coach en uw hulpvraag. Mocht u meer willen weten over o.a. de specialismen, reviews en coachvormen van de coach, dan kunt u doorklikken op zijn of haar coachprofiel. Op deze profielpagina kunt u ook de agenda en adreslocaties in Sprundel bekijken. Als u een goed gevoel heeft bij de coach kunt u het online aanvraagformulier invullen om een gratis oriëntatiegesprek in te plannen. Dit kan vaak al in dezelfde week!

Tijdens het oriëntatiegesprek bespreekt u met de coach uw hulpvraag en uw verwachtingen van de coachsessies en de coach. De coach deelt tijdens dit gesprek ook of er vergoedingsmogelijkheden voor u zijn. Als u zeker bent van de juiste match dan gaat u van start met het coachtraject. U stemt met uw coach de lengteduur van het traject af en gaat aan de slag met uw doelstellingen door middel van coachgesprekken, reflectieoefeningen en opdrachten.

GORTcoaching

GORTcoaching is als coachbureau superspecialist in coaching voor individu en voor teams. Het coachbureau is ontstaan uit liefde voor het vak en gegroeid door enthousiaste klanten die een inspirerend traject hebben doorlopen. Het aanbod in soorten coaching is groot, van loopbaancoaching en competentiecoaching tot aan outplacement coaching en burn-out coaching. Naast individuele coaching bieden wij ook andere coaching diensten aan zoals coachingprogramma’s voor medewerkers binnen organisaties, Escaperoom teamcoaching en een coachopleiding. Klik hier voor alle soorten coaching die wij aanbieden.

Persoonlijk advies van een coach in Sprundel?

Coaching gaat om u, dat begrijpen wij heel goed. Vindt u het ondanks de informatie op de website lastig om uw keuze voor een coach in Sprundel te maken? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor. Bel naar 088 170 1500.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Sprundel

Uw coach is de enige die op de hoogte is van wat u inhoudelijk met elkaar heeft besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van uw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij u als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals u het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kunt u via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help u graag.

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl /

 >  Coach Sprundel