Kies uw coach in Weert

Welkom bij GORTcoaching team Weert!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van uw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coaching amsterdam
Coach Weert
Ons team staat voor u klaar!

Ons team in Weert

Hieronder ziet u een overzicht van onze coaches in Weert. Wilt u meer weten over hun opleiding, ervaring, reviews of hoe zij met uw persoonlijk vraagstuk aan de slag willen gaan? Klik op de tekst onder hun profielfoto en lees meer in hun uitgebreide profiel. Daar kunt u ook vinden hoe u met de coach een afspraak kunt maken voor uw gratis oriëntatiegesprek. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een coach? Neem dan gerust contact met ons op, we zijn er voor u! – ☏ 088 170 1500

coaching

Senior Coach Miranda

DIT IS MIRANDA: Enthousiasmerend, doelgericht, ondersteunend, stimulerend

Specialisaties: Mensen in veranderingsprocessen , Piekeraars, Perfectionisten, Communicatie, Zelfvertrouwen, Pleasers, Persoonlijke ontwikkeling, Loopbaanontwikkeling, Angsten

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Burn out coaching, Stresscoaching, Competentie coaching, Outplacement.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Miranda

Coach Mirjam

DIT IS MIRJAM: Authentiek, inspirerend, betrokken, optimistisch.

Specialisaties: Professionals, Ambitieuze moeders, MBO+/HBO/WO theoretisch opgeleiden, Balans en rustzoekers, Perfectionistische werknemers, Vitaliteit, Zelfvertrouwen, Balans werk-privé

Soorten coaching: Burn out coaching, Life coaching, Loopbaancoaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Mirjam

Coach Anny

DIT IS ANNY: Eerlijk, oplossingsgericht, spiegelend, toegankelijk.

Specialisaties: Startende ondernemers, Balanszoekers, Persoonlijke vraagstukken, Ambitieuze moeders, Agrarische ondernemers, Werkende, Werkzoekende, Burn-out herstellende, Puberouders

Soorten coaching: Burn out coaching, Stresscoaching, Loopbaancoaching, Life coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Anny

Coach Virginie

DIT IS VIRGINIE: Open minded, sensitief, aandachtig, scherpzinnig.

Specialisaties: Millennials, ZZP’ers, Hoogsensitieven, Carriereswitchers, Geluksontwikkeling, Persoonlijk Leiderschap, Paardencoaching

Soorten coaching: Burn out coaching, Stresscoaching, Jobcoaching, Life coaching, Loopbaancoaching, Outplacement, Competentie coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Virginie

Vind uw coach bij u in de buurt

Vind u het belangrijk om bij u in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder ziet u de kaart van Weert en waar ons team onder andere actief is. Ziet u een coach bij u in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

U zoekt een coach in Weert

U bent op zoek naar een coach in Weert om te werken aan uw hulpvraag? Dan bent u bij GORTcoaching aan het juiste adres. Op deze pagina kunt u op basis van uw voorkeuren een coach in Weert selecteren. Indien u een coach heeft geselecteerd, vindt u in het coachprofiel meer informatie over deze coach, zoals certificeringen, reviews en op welke locaties in Weert er coachsessies plaats kunnen vinden. Mocht u geïnteresseerd zijn in een coachtraject met deze coach dan kunt u gratis en vrijblijvend een oriëntatiegesprek inplannen via het online aanvraagformulier in het coachprofiel. Dit kan vaak al in dezelfde week!

Werkwijze van onze coach in Weert

Onze coaches in Weert behandelen uiteenlopende vraagstukken. Wellicht bent u op zoek naar een coach die u persoonlijk kan helpen ontwikkelen, of zoekt u juist ondersteuning in de vorm van loopbaan coaching? Wij bieden veel soorten coaching aan. Bij ons bent u aan het juiste adres voor onder andere persoonlijke coaching, management coaching en stress coaching.

Op deze pagina vindt u de beschikbare coaches in Weert. Aan de hand van de doelgroepen en specialisaties kunt u kijken of u aansluiting ziet tussen de coach en uw hulpvraag. Mocht u meer willen weten over o.a. de specialismen, reviews en coachvormen van de coach, dan kunt u doorklikken op zijn of haar coachprofiel. Op deze profielpagina kunt u ook de agenda en adreslocaties in Weert bekijken. Als u een goed gevoel heeft bij de coach, kunt u het online aanvraagformulier invullen om een gratis oriëntatiegesprek in te plannen.

Vrijblijvend oriëntatiegesprek met een coach in Weert

Tijdens het oriëntatiegesprek met de coach staan uw hulpvraag en uw verwachtingen centraal. Het belangrijkste doel van deze kennismaking met de coach is om te ontdekken of u zich prettig voelt bij de coach en de werkwijze die hij/zij hanteert voor het verdere traject. Indien dit niet het geval is, kunt u uiteraard weer een nieuw (vrijblijvend) oriëntatiegesprek inplannen met een andere coach van uw keuze. Als u zeker bent van de juiste match dan gaat u van start met het coachtraject. Jullie zullen de lengteduur van het traject afstemmen en gaan aan de slag met uw doelstellingen. Deze doelstellingen kunnen in de vorm van coachgesprekken, reflectieoefeningen en opdrachten zijn.

Wilt u persoonlijk advies voor een coach in Weert?

Coaching gaat om u, dat begrijpen wij heel goed. Vindt u het lastig om een keuze te maken voor een geschikte coach in Weert, die past bij uw hulpvraag? Dan adviseren wij u graag! U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor. Bel naarof gebruik onze chatfunctie.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Weert

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏/a>

 

 >  Coach Weert