Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Heb je snel last van stress, angst of onzekerheid? Ben je hierdoor niet zo effectief als dat je wilt zijn? De coach kan je helpen je persoonlijke effectiviteit te vergroten. Stress, angst en onzekerheid zijn nooit fijn. Het kan je zelfs tegenhouden op je werk of op persoonlijk niveau. Mindfulness is hiervoor de oplossing.

Wat is mindfulness?
Mindfulness houdt in dat je met aandacht en bewustzijn met je omgeving omgaat, bijvoorbeeld met je collega’s, vrienden en familie. Tijdens het coachen leer je stapsgewijs het observeren van situaties, bewust worden van allerlei aspecten, accepteren van de situatie en het objectief verwoorden van de problemen. Na een coachingstraject heb je de hulpmiddelen om beter om te gaan met anderen, jezelf en je omgeving. Je kan mindfulness bijvoorbeeld gebruiken in een conflictsituatie met een collega. Door het observeren van een conflictsituatie en het bewustzijn van alles eromheen, kan je objectiever nadenken over de situatie. Hierdoor kan je conflicten in relaties makkelijker en sneller oplossen met mindfulness.

Hoe helpt mindfulness mij?
De personal coach Utrecht kan aan de hand van mindfulness ervoor zorgen dat je je gelukkiger voelt. Mindfulness zorgt er namelijk voor dat je je bewuster bent van alles, waardoor je met meer inlevingsvermogen kan reageren. Met als gevolg dat je gelukkigere relaties opbouwt. Verder heeft mindfulness tot gevolg dat je meer zelfvertrouwen krijgt, omdat je beter leert omgaan met verschillende situaties. Uiteindelijk zal dit leiden tot minder stress en angst.

Herken jij jezelf hierin? Twijfel niet en plan snel een gratis oriëntatiegesprek in met een mindfulness coach.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden