Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Coaching gericht op jou
Coaching komt in veel vormen en maten bij GORTcoaching, wordt altijd toegespitst op jouw hulpvraag. Je kan al snel verdwalen in termen als jobcoach, loopbaancoach, lifecoach en andere soorten coaches. Wij bieden allerlei soorten coaching, maar uiteindelijk is er één ding wat centraal staat en dat ben jij. Hoe laten we dat zien?

De keuze voor coaching
De klik met je coach is ontzettend belangrijk voor je coachtraject. Het goed voelen bij en het vertrouwen hebben in je coach staat hier voorop. Zo kun je een beslissing nemen waar je achter staat.

Unieke personen, unieke vragen
Coaching is geen traject wat vast staat en wat gegeven kan worden als kant-en-klare oplossing voor elke hulpvraag die personal coach Rotterdam krijgt. Samen met je coach ga je tijdens je oriëntatiegesprek je hulpvraag bespreken. Hierin schets je samen met je coach een heldere situatie, waar je staat en waar je naartoe wilt. Je coach gaat aan de hand van je gesprek een plan opstellen hoe je daar kan komen. Zo wordt inzichtelijk waar je aan toe bent en voor wanneer je het ergens niet mee eens bent kun je dit dan aangeven. Stap voor stap werk je samen met jouw coach aan het doel. Een plan op maat gemaakt voor jouw unieke situatie.

Ben je nieuwsgierig geworden een coach? Kijk dan nu in de agenda en plan een gratis én vrijblijvend oriëntatiegesprek met een van onze coaches.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden