Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw coach in Zeeland

Welkom bij GORTcoaching team Zeeland!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coaching amsterdam
Coach Abcoude
Ons team staat voor jou klaar!

Ons team in Zeeland

Hieronder zie je een overzicht van onze coaches in Zeeland. Wil je meer weten over hun opleiding, ervaring, reviews of hoe zij met jouw persoonlijk vraagstuk aan de slag willen gaan? Klik op de tekst onder hun profielfoto en lees meer in hun uitgebreide profiel. Daar kun je ook vinden hoe je met de coach in Zeeland een afspraak kunt maken voor jouw gratis oriëntatiegesprek. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een coach? Neem dan gerust contact met ons op, we zijn er voor jou! – ☏ 088 170 1500

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind jouw coach bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Zeeland en waar ons team onder andere actief is. Zie je een coach bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Op zoek naar coaching in Zeeland?

Wil je aan de slag gaan met coaching in Zeeland? Dan is de eerste stap het vinden van een geschikte coach in Zeeland. Wanneer je start met coaching in Zeeland is het belangrijk dat je het coachtraject start met een coach die aansluit bij jouw verwachtingen en behoeftes. Onze coaches bieden veel verschillende soorten coaching aan in Zeeland. Wanneer je op een coachprofiel klikt, zul je meer informatie vinden over de desbetreffende coach. Op die manier hopen we dat je een goed beeld krijgt van de coach in Zeeland en dat je aan de slag gaat met de juiste coaching in Zeeland.

Ben je enthousiast geworden over coaching in Zeeland en wil je starten met een coachtraject? Bekijk dat de beschikbaarheid van jouw gevonden coach en plan direct een gesprek in!

Kennismaken met coaching in Zeeland

Je zal voor het eerste kennismaken met coaching in Zeeland tijdens het oriëntatiegesprek. In dit gesprek kun je kijken of er een klik is met jouw gekozen coach en zal jouw coachvraag verder worden uitgevraagd. Ook zullen jouw verwachtingen van coaching in Zeeland besproken worden. Wij hopen dat je tijdens dit gesprek een goed beeld krijgt van wat coaching in Zeeland inhoudt, dat je een klik ervaart met de gekozen coach en dat jouw verwachtingen overeenkomen.

Wanneer dit niet het geval is, is het altijd mogelijk opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in te plannen bij een andere coach in Zeeland.

Hoe ziet coaching in Zeeland eruit?

Wanneer het oriëntatiegesprek goed is verlopen zal de coaching in Zeeland starten. Tijdens de coaching in [provincie] werk je aan het verwezenlijken van jouw persoonlijke doelen. Deze doelen stel je aan het begin van de coaching in Zeeland samen met jouw coach op. Gedurende de coaching in Zeeland ga je naast in gesprek te gaan met jouw coach, ook aan de slag met opdrachten en reflectie-oefeningen. Op die manier hopen we dat je dat je het meeste uit de coaching in Zeeland haalt.

De duur van de coaching in Zeeland hangt af van jouw coachvraag en persoonlijke leerdoelen. Gemiddeld duurt een coachtraject tussen de 5 à 10 coachsessies, maar dit gaat altijd in overleg met jouw coach in [provincie].

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste coaching in Zeeland?

Moeite bij het vinden van de juiste coaching in Zeeland? Laat je adviseren door een van onze medewerkers, wij helpen je graag! Telefonisch kunt u ons bereiken op het nummer 088 170 1500 of start een chat door gebruik te maken van de chatmogelijkheid rechts onderin het scherm.

Vind een coach bij jou in de buurt!
Coach Goes
Coach Middelburg
Coach Terneuzen
Coach Vlissingen

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Zeeland

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501