Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Ervaar jij in je huidige baan niet meer genoeg uitdagingen? Wil je graag van baan veranderen maar laat jouw CV wensen te over? Het schrijven van een goed CV is voor de meeste mensen een bittere pil. Loopbaanbegeleiding helpt jou om je onderscheidend te presenteren en een nieuwe uitdagende baan te vinden.

Tijd voor een nieuw CV
Het kan zijn dat jij bemerkt dat jouw CV niet het meest aansprekende document is, laat staan dat jij je met jouw CV op de manier neerzet die je jezelf zou gunnen. Tijd voor een nieuw CV! Het kan een enorme uitdaging zijn om in krachtige termen, met de beste woordkeuze en de juiste nadruk, jezelf te presenteren aan mensen die je niet kent, die jou niet kennen, maar wel van grote invloed zijn op het verdere verloop van je carrière. Loopbaanbegeleiding geeft je alvast een aantal tips voor het maken van een CV.

Aan het werk – alvast een aantal tips
1. Zet jezelf voor je CV aan het werk. Er is al veel theorie geschreven over solliciteren en het maken van CV’s. Het is begrijpelijk dat je hierbij het overzicht kan verliezen. Daarom is het tijd om daadwerkelijk praktisch aan de slag te gaan. Neem geen genoegen met een slecht CV, zet je maximaal in en probeer een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Houd hierbij je eigen doelen en overtuigingen in het vizier.

2. Doe een reality check. Wanneer je uiteindelijk tevreden bent over een eindversie van je CV, is het tijd om er van afstand naar te kijken. Ga na wat de eerste indruk is wat mensen krijgen wanneer ze jouw CV bekijken. Is het aantrekkelijk, boeiend, vrolijk? Kijk daarnaast naar de inhoud. Staan er overbodige dingen in en is het duidelijk?

3. Blijf trouw aan jezelf. Wanneer je een goed CV hebt ontwikkeld en zeker bent van jezelf, kan je het beste uit jezelf halen en solliciteren naar jouw droombaan. Blijf in dit proces altijd trouw aan jezelf, aan je idealen, je visie, je dromen en je talenten!

Wat loopbaanbegeleiding precies voor jou doet
De methode die wij je aanreiken voor het maken van je CV begint bij jezelf. Je gaat jezelf uitgebreid onder de loep nemen en uitvinden wat jij als persoon kan bijdragen aan potentiële werkgevers. Hierna ga je vol zelfvertrouwen en enthousiasme werken aan je CV. Jouw CV wordt met loopbaanbegeleiding een krachtig marketingmiddel waarmee jij jezelf onderscheidend presenteert! Wil jij beter zicht krijgen op wie je bent en wat je te bieden hebt? Wil jij het werk van je dromen voor jezelf mogelijk maken en de baan krijgen die je energie geeft in plaats van kost?

Vraag dan een gratis oriëntatiegesprek aan met een loopbaancoach!


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden