Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Wat drijft jou in je beslissingen? Wat zijn de motivatie en inspiratie van je werk eigenlijk? Deze vragen houden veel mensen bezig en daarnaast kan een antwoord je vooruit helpen bij het maken van beslissingen tijdens je werk en je helpen gemotiveerd te blijven je loopbaan te verbeteren. Aangezien dit lastige vragen kunnen zijn om zelf te beantwoorden, kan hulp van een professional handig zijn. Een loopbaancoach kan dan uitkomst bieden.

Je eigen kompas
Je komt tot beslissingen door eerst naar jezelf te kijken. Wat zou je anders willen en hoe zou je dat kunnen doen. Je zou jezelf dus kunnen zien als een soort kompas voor je eigen beslissingen. Onderdelen van dit kompas zijn visie, missie en zelfs spiritualiteit.

Visie
Je visie is een voorstelling van zaken waar je naar toe wilt werken. Vragen die je kunnen helpen jouw visie op te stellen zijn onder andere:

  • Wat is belangrijk voor jou?
  • Wat maakt dingen zinvol voor jou?

Missie
Na deze bronnen van informatie over jezelf kun je nadenken over waar je heen wil en wat je te bieden hebt, dit is je missie. Vragen hierbij zijn:

  • Waar sta jij echt voor?
  • Wat kan men van jou verwachten?

Spiritualiteit
Een fundamentelere en diepere bron is spiritualiteit, dit is de basis van je identiteit. Het kan een leidraad bieden voor je leven en geeft er vorm aan. Hierbij kan je denken aan vragen als:

  • Wat zie jij als opdracht is je leven?
  • Wat zie jij als roeping?

Deze begrippen bieden een basis om je motivatie en inspiratie te verkennen. Door antwoord te geven op de vragen kan je makkelijker beslissingen maken en zal je sneller voor jezelf bepalen waar je heen wilt met je loopbaan. De loopbaancoach kan je helpen met het beantwoorden van deze vragen.

Ben je geïnteresseerd in deze ondersteuning?

>> Klik hier om direct een gratis oriëntatiegesprek in te plannen.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden