Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

In de hedendaagse maatschappij staat geluk steeds vaker centraal. Om jezelf een boost te geven op verschillende levensgebieden kan een life coach samen met jou op onderzoek uitgaan.

Wat drijft je?
Wanneer je in je leven en/of werk obstakels ervaart kan een life coach aan de hand van methodieken en technieken samen met jou de verschillende levensgebieden in kaart brengen. Hierbij staan de kernwaarden centraal. Waarden hebben immers een emotionele lading. In feite zijn waarden idealen of morele doelen die mensen nastreven, motiveren en waarderen.

Hoe helpt life coaching je verder?
Life coaching kan ervoor zorgen dat je emotioneel welzijn, de zin van het leven en de kwaliteit van leven een boost krijgen, waardoor je succes ervaart bij gestelde doelen en meer geluk kan ervaren. Hierbij is het van belang om realistische doelen te stellen en om prioriteiten die het meest belangrijk en veranderbaar zijn voor jouw situatie te evalueren. Dit geldt voor allerlei levensgebieden. Wanneer de life coach en jij samen tot een conclusie zijn gekomen kan je deze kennis gaan integreren in je werk en/of je dagelijks leven. Om op deze manier zo effectief en energiek mogelijk met je werk bezig te zijn of juist plezier in het leven te ervaren.

Samen met een life coach u vraag oplossen? Plan nu een gratis en vrijblijvend orientatiegesprek in.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden