Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Een gelukkig persoon ervaart het leven als een uitdaging: het is opwindend, avontuurlijk en inspirerend. Toch is het niet gemakkelijk om altijd even gelukkig te zijn. Ons geluk kan verstoord worden door een vervelende baan, ongezonde levensstijl, of onverwerkte ellende uit zijn verleden. Verlang jij ook om jezelf te kunnen zijn en van daaruit te doen wat bij je past? Life coaching biedt jou uitkomst.

Doel van life coach

Life coaching staat stil bij drie levensvragen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Het doel van dit onderzoek is het vergroten van jouw levensgeluk. Om de gestelde vragen te beantwoorden is zelfkennis van groot belang. Door meer zelfinzicht kan jij de keuzes nemen die jouw leven comfortabeler maken. Als je dingen doet die jij wilt doen en die bij je passen, geeft dit je kracht. Er ontstaat persoonlijke groei en geluk. Na het beantwoorden van de vragen ga je samen met de coach na wat de beste alternatieve aanpak is en hoe je deze in kan zetten. In het traject staan  bewustwording, persoonlijke groei, vergroten van het zelfvertrouwen en het exploreren van eigen mogelijkheden centraal.

Tips voor de zoektocht naar jouw geluk

Life coaching geeft je alvast een aantal tips om jouw geluk te bereiken:

  • Beweging: het hebben van een actieve levensstijl geeft je profijt aan je welzijn, gezondheid en humeur. Een fit persoon zal zich over het algemeen meer gelukkig voelen.
  • Leven in het moment: met meer aandacht voor in het moment leven, creëer je rust en verminder je de zorgen over de toekomst en spijtgevoelen uit het verleden.
  • Glimlachen: door te glimlachen maken mensen serotonine aan, een stof dat ons gelukkig maakt. Ook op de momenten wanneer je niet zo blij bent, helpt glimlachen om je gelukkig te laten voelen.

Life coaching wat voor jou?

Wil jij meer inzicht in jezelf, je wensen en doelen in het leven? Life coaching biedt de juiste begeleiding hierbij!

Plan snel een gratis oriëntatiegesprek in voor jou of je medewerkers!


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden