Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Het einde van het jaar komt er bijna aan. Tijd om eens terug te blikken op het afgelopen jaar. Hoe was dat voor jou? Mensen hebben vaak drukke levens. Denk aan een fulltime baan, kinderen en daarnaast nog een sociaal leven om te onderhouden. Door de hoge druk die ontstaat vanuit verschillende partijen kan het wel eens lastig blijven om ook eens aan jezelf te denken. Maar laat dat nu net zo belangrijk zijn! De lifecoach kan helpen jezelf niet uit het oog te verliezen. Nu alvast twee tips waarmee je direct aan de slag kunt.

Tip 1: Plan vrije tijd
Doordat vele partijen aandacht van je vragen gebeurt het al snel dat je hele agenda al vol is en je geen tijd meer voor jezelf hebt. Op deze manier kun je gemakkelijk jezelf voorbij lopen en dit heeft vaak negatieve gevolgen voor zowel jou, als je omgeving. Denk hierbij aan stress, een te hoge werkdruk en een verminderd humeur wat hierdoor zou kunnen ontstaan. Een oplossing hiervoor kan zijn om al ruim van te voren je vrije tijd in te plannen. Dit klinkt misschien gek, maar door jezelf te dwingen even lekker een avondje op de bank te zitten zul je lekkerder in je vel zitten. We vinden het soms lastig om nee te zeggen, maar wanneer een afspraak al gepland is vinden we dit veel makkelijker.

Tip 2: Blijf actief!
Wanneer je thuis komt van een drukke dag heb je vaak weinig zin meer om de deur uit te gaan. Toch zul je je een stuk beter voelen wanneer je op regelmatige basis naar de sportschool gaat of iets anders actiefs doet. Het helpt vaak om direct uit je werk je sportkleding aan te trekken en ervoor te gaan, wanneer je eenmaal gaat zitten wordt het lastig om jezelf nog over te halen. Daarna, wanneer je thuiskomt zul je helemaal ontspannen zijn (en tevreden over jezelf) en daardoor krijg je een extra goede nachtrust.

Wil jij ook meer en beter aan jezelf leren denken? De lifecoach kan jou helpen! Plan direct een gratis oriëntatiegesprek in.

 


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden