Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Voel jij je op je huidige werk niet meer op je plek? Zie jij je toekomst somber in omdat er geen ontwikkelingsgelegenheid meer is binnen de organisatie waar jij werkt? Wil jij graag een carrièreswitch maken, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Loopbaanadvies helpt jou in het vinden van een nieuwe uitdagende baan.

Durf te denken in kansen
Wanneer jouw dagelijkse werk in een sleur dreigt te veranderen, kan je daar op twee manieren mee omgaan. Ten eerste zijn er mensen die dit gelaten over zich heen laten komen en dus passief bij de pakken neer gaan zitten. Echter, je kan er ook voor kiezen je proactief op te stellen! Durf in kansen te denken en word baas over je eigen loopbaan. Samen met de coach ga je ontdekken op welke gebieden jij je verder wilt ontwikkelen en wat het uiteindelijke doel is waarnaar jij wilt streven. Daarnaast ga je op zoek naar welke aspecten van een baan jou prikkelen en ervoor zorgen dat je iets uitdagend vindt. Hoe kan je dit versterken in je huidige baan? Of kan je huidige baan jou uiteindelijk niet voldoende bieden en kan jij je beter ontplooien bij een andere baan? Loopbaanadvies begeleidt jou in je loopbaan op zo’n manier dat jij met jouw capaciteiten optimaal tot je recht komt.

Wat loopbaanadvies voor jou doet
Onze coaches wil jou graag ondersteunen bij deze zoektocht. Er staat een professionele coach voor jou klaar die je uitdaagt meer uit jezelf en je loopbaan te halen. Door deze persoonlijke begeleiding pak jij al je mogelijkheden aan om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Het doel hierbij is dat jij meer zelfkennis krijgt en leert jouw loopbaanmoeilijkheden op te lossen.

Ben jij iemand die proactief de verantwoordelijkheid wil nemen voor de sturing van je eigen loopbaan? Zoek jij meer uitdaging in je baan en in je leven? Vraag dan een gratis oriëntatiegesprek aan met een loopbaancoach!


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden