Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Het is niet altijd makkelijk om op te vallen in de kudde. Zeker in organisaties waar werknemers zich allemaal willen bewijzen, valt het niet mee om op te vallen.
Heb je moeite met jezelf te presenteren op de werkvloer en denk je dat je meer in je hebt dan anderen van jou weten? GORTcoaching kan je helpen jezelf beter te presenteren door middel van een coachtraject. Daarnaast zijn hieronder al een aantal stappen die je zelf kunt zetten geformuleerd.

Tips om jezelf beter te presenteren

  • Bedenk voor jezelf waar jij goed in bent en laat dit zien. Omdat jij veel kennis hebt van dit gebied is  jouw visie van grote waarde. Durf advies te geven over hoe processen verbeterd kunnen worden. Daarbij is het belangrijk om goede argumenten te noemen en gebruik te maken van stellig taalgebruik. Zo maak je nog meer indruk!
  • Deel met collega’s en leidinggevende wat je de afgelopen tijd hebt bereikt. Op deze manier is men op de hoogte van jou werkzaamheden en val je meer op.
  • Neem voor de verandering een keer als eerste het woord wanneer je een overleg hebt. Hiermee maak je gelijk een goede indruk. Tevens ga je de kans dat collega’s jouw idee presenteren uit de weg.
  • Wanneer jij elke dag op kantoor verschijnt in je grijze outfit zal je minder opvallen. Durf jezelf te laten zien door kleur in je garderobe aan te schaffen en je zult zien dat je meer onthouden zal worden.

Loopbaanadvies Rotterdam
Wil jij jezelf beter profileren? Loopbaanadvies kan je helpen! Met behulp van een coachtraject met een van onze coaches kun jij jezelf beter presenteren op je werk! Kijk in de agenda voor een gratis oriëntatiegesprek.

 


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden