Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Zit jij al jaren vast in een baan maar droom je groter? Ben je niet tevreden met je huidige baan, maar weet je niet wat je anders wilt doen? Loopbaan advies gaat je hierbij helpen! Met een ervaren loopbaanadviseur wordt er gekeken naar jouw interesses en passies.

Scherp stellen
Ga weer scherp stellen wat je wilt. Wat zijn jouw praktische wensen, zoals werken bij een groot of klein bedrijf, achter een bureau of buiten, fulltime of parttime. Naast het ontdekken van jouw sterke punten en verbeterpunten is het belangrijk om te achterhalen welke kennis en skills je al in huis hebt en welke je nog graag zou willen bijleren en ontwikkelen. Als laatste wordt er gekeken naar de arbeidsmarkt, in hoeverre zijn er kansen en mogelijkheden voor jouw ideale baan en hoe kan jij jezelf het beste presenteren om aan deze baan te komen?

Kenmerkende vragen
Wat kan ik en wat wil ik? Hierbij is een betere afstemming van competenties en carrière van groot belang.
Wat is er mogelijk in mijn huidige werk? Het is belangrijk om te kijken of je meer uit  je huidige baan kan halen, of dat er kansen liggen buiten de huidige functie.
Hoe kan ik mijzelf verder ontwikkelen? Het kan zijn dat de carrière-switch die je van plan bent te maken een uitbreiding van je competenties vraagt, nu kan worden gekeken hoe deze verkregen en ontwikkeld kunnen worden.

Anders dan vroeger
De tijden waarin men zijn leven lang binnen hetzelfde bedrijf werkzaam was zijn verleden tijd, er heeft een verschuiving plaatsgevonden van een vast dienstverband naar een flexibele inzetbaarheid. Een mooie en vaak ook prettige ontwikkeling, waarbij werknemers nieuwe capaciteiten opdoen en onontdekte kwaliteiten naar voren kunnen komen. Deze ontwikkeling kent echter ook een keerzijde: door de flexibelere arbeidsmarkt is er ook een zekerheid weggevallen voor veel werknemers. Loopbaanadvies  levert advies op maat dat van grote waarde is om verder te komen op het werk.

Vergroten van jou effectiviteit
Naast deze vragen kan het ook mogelijk zijn dat je jouw effectiviteit op het werkgebied verder wilt vergroten. Het vergroten van jou effectiviteit en realisatie van jouw visie kan worden behaald door middel van loopbaanadvies

Voor wie?
Loopbaan advies is voor iedereen! Man, vrouw, jong of oud heeft baat bij loopbaan advies. Loopbaan advies kan jou helpen bij het maken van een sprong in het diepe, op weg naar jouw ideale carrière.

In deze tijden van onzekerheid kan het fijn zijn om een advies op maat te ontvangen, waar je ook echt mee aan de slag kunt, waardoor je verder kan groeien binnen je werk! Door middel van een optimalisatie tussen jouw persoonlijke competenties en de mogelijkheden op het gebied van werk kunnen jouw ambities ook echt werkelijkheid worden. Met loopbaanadvies kan je deze gewilde stappen gaan maken, door middel van onze professionele aanpak, zul je versteld staan van waar je zelf toe in staat bent.

Klik hier voor een gratis oriëntatiegesprek met een van onze loopbaanadviseurs


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden