Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

De geschiedenis van loopbaancoaching
Rond 1980 zorgde de recessie ervoor dat het vinden van een baan steeds belangrijker en moeilijker werd. De loopbaanadviseur ontstond om op een analyserende, adviserende, maar vooral praktische en bemiddelende wijze hulp te bieden bij deze zoektocht. In 1990 werd de vereniging van Nederlandse Orde van Loopbaanadviseurs en Outplacementconsulenten (NOLOC) opgericht om de kwaliteit te garanderen van professionele loopbaancoaches. Ook bij Loopbaanadvies vindt je onze coaches met NOLOC certificering. Onze perceptie van baanmogelijkheden is door de jaren heen ook veranderd. Zo bood de loopbaancoach in eerste instantie hulp bij de zoektocht naar een passende baan binnen een krap aanbod, en veranderde dat door de jaren heen naar het helpen maken van de juiste beslissing door de groeiende keuzemogelijkheden.

Hedendaagse problemen waarbij Loopbaanadvies oplossingen biedt
Loopbaanvragen zijn erg verschillend wat betreft de context, diepgang en kernthema. Loopbaanadvies richt zijn specialisatie dan ook op meerdere verschillende richtingen. Bedrijven kunnen hier terecht voor vragen met betrekking tot het vergroten van de inzetbaarheid, het behoud van ongewenst verloop, talentontwikkeling, leeftijdsbewust personeelsbeleid en andere thema’s die de balans binnen de organisatie herstellen. Wanneer je persoonlijk vastloopt in je werk helpt Loopbaanadvies je met keuzebegeleiding, competentiecoaching, levenscoaching en individuele loopbaancoaching.

Onze loopbaancoaches ondersteunen je bij het in contact komen met jouw persoonlijke drijfveren en helpen je om die drijfveren vervolgens naar de arbeidsmarkt te vertalen.

Plan dus nu een gratis oriëntatiegesprek in bij een van onze loopbaancoaches!

 


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden