Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Je kent het wel. De wekker gaat op maandagmorgen en je zou willen dat het nog weekend was. Denkend aan alles wat je die week moet gaan doen, je inbox die vast en zeker propvol zit en dat lastige gesprek dat eraan zit te komen, besluit je nog even lekker verder te snoozen.

Je verslaapt je nog net niet, maar eenmaal op je werk zie je op tegen de klussen die jou steeds minder uitdaging lijken te geven. Dan is er ook nog die collega die jou met een flauwe grap voor de zoveelste keer voor schut zet. Een goed begin van de week… Hoe kun je dit oplossen?

Wat nu?
Een werksituatie kan uitzichtloos lijken en je kunt het gevoel hebben dat je niet groeit. Toch betekent dit niet altijd dat je op zoek moet gaan naar een nieuwe functie. Persoonlijke ontwikkeling is namelijk niet zozeer het resultaat van iets nieuws doen, maar van dezelfde dingen in een nieuw licht zien. De oplossingen hoef je daarom niet ver te zoeken. Met een duidelijke prioriteitenlijst kun jij die klusjes beter afwerken en wie weet kun je iets uitbesteden aan iemand anders. Die presentatie waar je al weken tegenop ziet kun je misschien oefenen met je partner. Die vervelende collega is misschien erg onzeker en probeert dat met zijn grapjes te verbloemen. Misschien kun je het er eens met hem over hebben?

Wat loopbaanadvies voor jou kan betekenen
Soms is het fijn om extra ondersteuning te krijgen. Een professionele coach helpt jou om (opnieuw) te ontdekken waar jij energie van krijgt en wat bij jou past. Wie weet kom je er dan wel achter dat er eigenlijk niets mis is met jouw baan, maar dat je er met een minder positieve blik naar bent gaan kijken. Kom je tot de conclusie dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging? Loopbaanadvies coaching helpt jou om de stappen te zetten die daarvoor nodig zijn.

Plan nu een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in bij een van onze loopbaanadviseurs.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden