Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Wanneer je zit met vragen over je loopbaan, wanneer je niet weet wat de volgende stap gaat zijn in je loopbaan, wanneer je niet weet of je werk wel bij je past of wanneer je niet weet hoe het komt dat je niet lekker in je vel zit op je werk; dan kan loopbaanadvies een uitkomst zijn. Bij een loopbaanadvies kunnen deze en nog talloze andere vragen die betrekking hebben op jouw carrière beantwoord worden.

De kern van het proces
De loopbaanadviseur of loopbaanbegeleider gaat met jou te werk vanuit de vraag of probleem dat jij hebt. De loopbaanadviseur zal vooral een ondersteunende rol aan nemen, zodat je zelf kan leren richting te geven aan het proces. Jouw vraag zal de rode draad zijn en jij bepaalt de passende koers. Het doel is om van de huidige situatie naar de gewenste situatie te streven. Om ervoor te zorgen dat dit lukt kan de loopbaanbegeleider verschillende technieken, methodes en oefeningen inzetten.

Wat kan je eruit halen?
Niet alleen het behalen van het uiteindelijke doel zal voldoening brengen na het volgen van loopbaanadvies. Juist de weg erna toe kan vele inzichten verschaffen die niet alleen toe te passen zijn op je werk, maar ook je privéleven. Daarnaast weet je beter wat je mogelijkheden zijn op het gebied van jou loopbaan omdat je jezelf beter zal leren kennen in het proces. Kortom; Door verkenning van je opties zal je doelen zullen behaald worden op een manier die goed bij jou past.

Lijkt je loopbaanadvies wel iets voor jou? Of zit je al met een concrete vraag over jouw loopbaan?

>>Kijk dan hier in de agenda om een gratis oriëntatiegesprek aan te vragen


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden