Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Loopbaanadviseur: Je psychologische behoeften vervullen
Ben jij nog gelukkig in je baan? Wil jij weten welke aspecten jij kunt veranderen om meer gemotiveerd te worden? De loopbaanadviseurs van GORTcoaching kunnen je helpen om je behoeften te vervullen, zodat je meer tevreden wordt en meer in jezelf gaat geloven!

De Zelf-Determinatie Theorie (ZDT)
De ZDT is een theorie die stelt dat psychologische behoeftevervulling leidt tot een verhoogde motivatie vanuit jezelf. De loopbaanadviseur kan jou ook helpen om dit te bereiken! Er zijn drie factoren die hier in meespelen: autonomie, competentie en verbondenheid. Maar waar leidt motivatie vanuit jezelf toe? Motivatie die vanuit jezelf komt leidt tot een verhoogde zelfwaarde, zelfvertrouwen en een hogere werktevredenheid.

Hoe te verwezenlijken?
Deze theorie is onderzocht en er is gebleken dat coaching leidt tot een verbetering in al deze factoren. Maar hoe kun je deze factoren ook al zelf verhogen? Het belangrijkste is om zelf je doelen te mogen en kunnen stellen. Dit kun je natuurlijk doen in je dagelijks leven, maar het is ook altijd een optie om het er eens met je werkgever over te hebben. Vertel wat het voor positieve gevolgen heeft voor jezelf, maar ook voor hem! Wanneer dit niet helemaal in je straatje ligt kan de loopbaanadviseur je hier ook bij ondersteunen.

Wil jij ook aan de slag met je behoeften vervullen en je motivatie te verhogen? Plan dan een gratis oriëntatiegesprek!


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden