Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Het woord loopbaanbegeleiding zegt het al, het gaat om begeleiding. Een loopbaancoach zegt je niet wat je moet doen, maar helpt je bij het maken van je eigen keuzes. De loopbaancoach luistert goed en stelt vragen die veel andere mensen niet stellen.

Tegenwoordig gaan mensen veel bewuster om met hun loopbaan, zij stippelen hun carrière graag zelf uit. Mensen vragen, naast het puinruimen, nu ook vaak om preventieve of proactieve hulp van een loopbaancoach.

Het geven van loopbaanbegeleiding kan op veel terreinen zijn, bijvoorbeeld als mensen niet goed functioneren, niet goed kunnen opschieten met ondergeschikten of hun baas, als mensen het gevoel hebben dat ze hun potentieel niet ten volle benutten, of als mensen een extra duwtje nodig hebben.

Met behulp van een loopbaancoach kunnen mensen hun eigen gedachten vaak veel beter formuleren. Vaak hoeft die professional nauwelijks meer te doen dan te luisteren en de juiste vragen te stellen. Vrienden of collega’s kunnen ook een luisterend oor bieden, maar deze weten niet altijd die goede vragen te stellen. Een loopbaanbegeleider maakt mensen ‘wakker’, leert ze hun eigen problemen inzien. Een coach kan je een prikkel geven voor een loopbaan verandering. Vaak realiseert u zich niet dat u keuzes heeft. Uw coach kan u helpen deze keuzes te durven maken.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden