Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Een goede baan vinden is niet voor iedereen makkelijk. Soms weet je niet zeker welke functie goed bij jou past of welke taken je leuk vindt om te doen. Of misschien ben je wel toe aan iets heel anders, maar heb je geen idee in welke richting je moet zoeken. Er is immers veel keus. Ben jij er ook niet helemaal over uit wat je kunt of wilt binnen je loopbaan? Niet getreurd! Loopbaanbegeleiding helpt jou met het creëren van inzicht en stappen zetten.

Wat wil ik eigenlijk?
We willen allemaal graag weten waar we goed in zijn, wat we leuk vinden en waar voor ons de uitdaging ligt. Loopbaanbegeleiding richt zich op een brede doelgroep. Het kan voor studenten handig zijn, maar ook voor werknemers die al langere tijd in hun werkveld werkzaam zijn. Het is belangrijk om stil te staan bij wat je echt wilt in je carrière. Met loopbaanbegeleiding kun je verschillende aspecten van je loopbaan bespreken. Samen kun je bekijken welke kennis en vaardigheden je bezit –dit zijn er misschien wel veel meer dan je nu denkt! Het is de ideale kans om in kaart te brengen wat jij diep van binnen wilt; wat jou echt motiveert en gelukkig maakt. Gelukkige medewerkers zijn immers productieve medewerkers. Daarnaast kan loopbaanbegeleiding met jou kijken wat je opties zijn binnen de arbeidsmarkt en ondersteuning bieden bij de voorbereiding van een sollicitatiegesprek.

Gelukkige medewerkers zijn productieve medewerkers
Bezig zijn met je loopbaanbegeleiding is niet alleen prettig voor jezelf, maar ook voor je collega’s en voor de organisatie. Wanneer je met plezier naar je werk gaat en echt doet wat je leuk vindt, ben je veel gelukkiger als medewerker. Dit zorgt weer voor een betere samenwerking en onderlinge communicatie met collega’s. Daarnaast zijn gelukkige medewerkers creatiever, optimistischer en trekken zij meer klanten aan. Zij leren sneller en nemen betere beslissingen. Bovendien hebben gelukkige medewerkers ook nog eens een lager ziekteverzuim, meer energie en meer motivatie! Zo blijf je langdurig inzetbaar.

Weet jij nog niet helemaal wat je leuk vindt of wat je kunt? Wil je graag ondersteund worden tijdens je loopbaan keuze? Loopbaancoaches van GORT helpen jou graag!

Aarzel niet en plan hier een gratis oriëntatiegesprek in – GORTcoaching.

 

Door: Kathy Rahimi Rigi


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden