Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Weet je niet meer wat je wilt doen, of vind je het lastig om de juiste keuzes te maken in je werk? Wil je weten hoe je de volgende stap in jouw loopbaan kunt maken of vraag je jezelf wel eens af waar je carrière heen gaat? Werk is een belangrijk deel van ons leven, maar niet iedereen heeft het even naar zijn zin op het werk. Op deze momenten biedt loopbaanbegeleiding je uitkomst.

Begeleiding bij je carrière

Loopbaanadvies helpt jou om meer inzichten te verkrijgen die je nodig hebt om je te kunnen ontwikkelen en om verder te komen. Loopbaanbegeleiding kan voor jou de manier zijn om duidelijkheid te krijgen over de ideale baan. Uit studies blijkt dat na het volgen van loopbaanbegeleiding mensen meer zelfvertrouwen, zelfkennis en aanpassingsvermogen ontwikkelen. Loopbaanbegeleiding kan een grote steun zijn bij de zoektocht naar een nieuwe baan en inzicht bieden in dit proces.

Het traject

Als je een traject van loopbaanbegeleiding aangaat vraag je jezelf af wie je bent, wat je wilt, waarom je dat wilt en wat andere mogelijkheden zijn. Met de loopbaanadviseur ga je na hoe je dat kunt bereiken. Samen kom je erachter wat het beste bij je past en hoe je die baan kunt krijgen.

Loopbaanbegeleiding wat voor jou?

Heb jij vragen over je loopbaan en wil je hierbij professioneel begeleid worden?

Plan dan hier een gratis oriëntatiegesprek in bij een van onze loopbaancoaches.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden