Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Weet je niet goed wat je wilt binnen jouw carrière? Vind je het lastig om besluiten te nemen? Voor veel mensen is het moeilijk om belangrijke beslissingen te nemen tijdens hun loopbaan. De gevolgen lijken soms resoluut en onveranderbaar, waardoor je lang blijft piekeren. Vaak probeer je door middel van het afwegen van de voor- en tegenargumenten een goede beslissing te nemen.

Onze loopbaancoaches zijn gespecialiseerd in loopbaanvraagstukken en helpen je bij het nemen van de juiste beslissingen.

Hoe krijg je overzicht?
Sommige vraagstukken lijken uit zoveel kleine afwegingen te bestaan, dat je niet weet waar je moet beginnen. Probeer het complexe geheel op te delen in hanteerbare stukken. Op deze manier wordt het geheel een stuk overzichtelijker en kun je het probleem op een gestructureerde manier analyseren. Je hoeft niet meer in één keer naar het geheel te kijken, maar kunt voor elk onderdeel de voor- en nadelen op een rijtje zetten. Samen met loopbaancoaching geef je elk onderdeel voldoende aandacht en bekijk je welke problemen prioriteit hebben.

Wat beïnvloed jouw keuze?
Nadat je alle losse vraagstukken geanalyseerd hebt, ga je kijken naar de factoren die jou keuzes beïnvloeden. Welke factoren zijn voor jou het belangrijkst? Wat zijn de factoren die je weerhouden van een bepaalde keuze? Vraag bij jezelf af ‘waarom’ je op een bepaalde manier denkt over verschillende afwegingen. Wanneer je duidelijk in kaart hebt wat voor jou belangrijk is en waarom, kun je op zoek gaan naar oplossingen (en misschien zelfs verbeteringen)!

Loopbaancoaching helpt je!
Het op de juiste manier aanpakken van grote beslissingen helpt je bij het maken van de juiste keuze. Oplossingen die in eerste instantie te risicovol leken en onbereikbaar waren, worden opeens mogelijk! Werk samen met een loopbaancoach aan een goede strategie bij besluitvorming. Plan dus snel een gratis oriëntatiegesprek!


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden