Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Merk je aan jezelf dat je niet meer tevreden bent in je baan? Wil je eens wat anders? Maar weet je nog niet zo goed wat de redenen zijn dat je wil veranderen of hoe je dit het beste kunt doen? De loopbaancoach kan je helpen de juiste keuze te maken!

Verschillen
Iedereen is anders. Om de juiste keuze te kunnen maken in een nieuwe baan is het belangrijk om te achterhalen wat je nu eigenlijk niet meer leuk vindt aan je oude baan. Alleen is het maken van de analyse – over wat jou aantrekt en wat niet – soms best wel lastig. De ene persoon vindt het ondanks dat hij of zij zeker weet dat er iets moet veranderen moeilijk om dit ook daadwerkelijk te doen. Dit kan verschillende redenen hebben, zoals: onzekerheidsvermijdendheid (de angst voor het onbekende), loyaliteit (het gevoel dat je je huidige bedrijf niet zomaar achter kan laten) en onzekerheid over je toekomst. De loopbaancoach kan je helpen achterhalen wat er voor zorgt dat je niet op zoek gaat naar een nieuwe baan en je hierbij ondersteuning bieden.

Twijfelen
Het kan ook zijn dat je wel iets wil veranderen maar nog niet bewust bent van wat je dan wel wil, maar juist wel heel goed weet wat je niet wil. Het is spannend om iets nieuws te doen en in het diepe te springen. Dit zorgt er dan ook voor dat het heel prettig kan zijn om hierbij begeleid te worden. De loopbaancoach kan je leren te denken in kansen. Op deze manier leer je te overzien wat de beste keuze is. Wanneer je duidelijk overzicht hebt kun je bewust de juiste keuze leren maken.

Doen
Het uiteindelijke doel is om samen met de loopbaancoach te achterhalen wat voor jou belangrijk is in je baan, wat jou motiveert en wat zorgt voor tevredenheid. Daarna kan je in het coachtraject uitvinden hoe je dit kunt bewerkstelligen en hoe je hierbij de juiste keuze maakt. Samen sta je sterker en soms kan begeleiding je net dat beetje extra geven!

Wil jij ook net dat beetje extra? Plan dan hier een oriëntatiegesprek in met één van onze coaches!


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden