Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Loopbaancoach
Ben je op zoek naar meer uitdaging in je werk? Heb jij het idee dat er mee in je zit? Schaam je niet wanneer je ontevreden bent met je huidige functie. Soms lijkt dit niet gepast te zijn in tijden waarin het moeilijk is om een baan te vinden. Kom voor jezelf op en werk aan je persoonlijke ontwikkeling. De loopbaancoach kan je hierbij begeleiden en samen ga je op zoek naar mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Sta stil bij jezelf
Neem eens rustig de tijd om na te denken over wat je allemaal al bereikt hebt in je leven. Persoonlijke ontwikkeling gebeurt vaak zonder dat je het door hebt. Sta eens stil bij de doelen je bereikt hebt en de veranderingen die je ben doorgaan. Je zult zien dat je jezelf al jaren aan het ontwikkelen bent.

Leer van het verleden
Wanneer je stil hebt gestaan bij je behaalde doelen, is het tijd om te kijken naar de momenten waarop het mis ging. Ben je eens flink de mist in gegaan? Vraag je af wat hier de oorzaak van was. Jezelf ontwikkelen gebeurt onder andere door te leren van je fouten. Analyseer de keuzes die je gemaakt heb en ontdek waar je goed in bent.

Verbeter je zelfkennis
Indien je goed hebt gekeken naar het verleden, kun je je eigen kwaliteiten en valkuilen in kaart brengen. Ontdek waar mogelijkheden liggen om je verder te ontwikkelen. Wanneer je over voldoende zelfkennis beschikt is, verloopt de weg van persoonlijke groei sneller.

De loopbaancoach brengt samen met jou de mogelijkheden in kaart. Ontdek waar je talenten liggen en werk samen aan een betere versie van jezelf! Plan snel een gratis oriëntatiegesprek in!


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden