Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Weet je niet wat je wilt op het gebied van werk? Heb je het gevoel “vast” te zitten in je loopbaan? Dan kan het goed zijn dat je toe bent aan een carrière switch. Je wilt iets anders maar wat? Veel mensen hebben het idee dat zij wat nieuws willen alleen weten zij niet waar ze moeten beginnen. Loopbaancoaching kan hierbij uitkomst bieden!

Loopbaantwijfels

Weet je niet meer wat je wilt doen, of vind je het lastig om de juiste keuzes te maken in je werk? Je wordt overvallen door loopbaantwijfels. Een ding is zeker je wilt iets nieuws, maar wát precies? Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden en  vereist een zoektocht naar je wensen en competenties.

Loopbaanadvies

Voor loopbaanadvies kies als je meer inzicht wilt hebben in wat je wilt en welke stappen je moet ondernemen om daar te komen. Samen met de loopbaancoach kom je erachter wat je competenties zijn en wat je positie is op de arbeidsmarkt. Loopbaancoaching richt zich op twee soorten vragen:

  •  Wat wil ik? Welke baan past het beste bij mij? Waar liggen mijn kwaliteiten?
  • Hoe vind ik de gewilde baan? Hoe schrijf ik een goede sollicitatiebrief? Hoe verloopt het sollicitatieproces?

Het vinden van jouw ideale baan

Loopbaanadvies is niet alleen het belichten van je interesses en competenties. Als het duidelijk is welke kant je op wilt, helpt de loopbaancoach jou bij het zetten van de eerste stap om je doel te bereiken. Hierbij kan je denken als: waar je jouw ideale baan kunt vinden, het bevorderen van je sollicitatievaardigheden en het coachen van je communicatie vaardigheden.

Loopbaanadvies wat voor jou?

Heb jij vragen over je loopbaan en wil je hierbij professioneel begeleid worden? Plan dan hier een gratis oriëntatiegesprek in.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden