Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Wil je dat je carrière er anders uit komt te zien, maar weet je nog niet welke richting je op wilt gaan? Voordat er knopen doorgehakt worden is het fijn na te gaan wat je inspireert en motiveert. Wat maakt dat je met plezier naar je werk gaat? Wat geeft je energie in plaats van dat het energie uit handen geeft? Door antwoord te geven op deze vragen kom je al een stap dichter bij het inzicht wat voor jou belangrijk is.

Gedurende een traject van loopbaancoaching wordt deze inspiratie en motivatie in kaart gebracht door jouw interesses, waarden en behoeften samen met de loopbaan coach te inventariseren, te verkennen en te beoordelen. Het is van belang extra diep op deze punten in te gaan, om zo door te kunnen dringen tot de kern van wat je drijft en je energie geeft.
• Tijdens het traject zal gekeken worden wat belangrijke behoeftes zijn in je werk: Wat mis je in je werk? Wat maakt je zo machteloos in deze situatie op je werk? Wanneer zou je wel tevreden zijn?
• Eveneens zal er stil worden gestaan bij de passie in je werk, leven en loopbaan: Heb je het gevoel dat je steeds tijd moet besteden aan zaken waar je eigenlijk niet mee bezig wilt zijn? Heb je het gevoel dat er meer in je zit dan er tot nu toe uitgekomen is?
• Tevens zal worden nagegaan wat belangrijke waarden zijn in je werk: Vind ik de resultaten die ik wil bereiken via dit werk voldoende aantrekkelijk? Heb ik het ervoor over om mijn energie en tijd hierin te investeren?
Pas wanneer je tot je eigen kern bent gekomen en weet wat jij écht nodig hebt in je loopbaan, dan pas is het mogelijk om succesvolle en overwogen keuzes te maken in je verdere carrière.

Wanneer je op het punt staat in je leven dat jouw loopbaanmogelijkheden onder de loep genomen mogen worden, is het fijn na te gaan wat loopbaancoaching voor je kan betekenen om jezelf zo volledig te kunnen ontplooien. Een gratis oriëntatiegesprek kan je meer duidelijkheid geven over de mogelijkheden voor jouw situatie.

Klik hier om direct naar de agenda te gaan »


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden