Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Heb je een baan maar wil je ondanks de huidige economische situatie een andere baan? Of heb je te maken met outplacement? Een coach die jou loopbaanbegeleiding geeft, kan je hierbij helpen. Hieronder volgen een aantal tips die je zelf vast kunt opvolgen.

Structuur
Zorg ervoor dat het zoeken naar een nieuwe baan een vast moment in je week vormt. Het kan nu eenmaal even duren om de juiste nieuwe baan te vinden en daarom is het belangrijk om hier daadwerkelijk de tijd voor te nemen. Ook wanneer er sprake is van outplacement is het belangrijk om tijd te nemen voor het zoeken naar vacatures, omdat er in dat geval vaak sprake is van een beperkte periode.

Zekerheid
Je hebt nu wel een baan, maar bent hier blijkbaar niet meer tevreden mee. Was er één mindere dag waardoor je geen zin hebt in de volgende werkdag of is het echt het werk zelf en de daarbij behorende situatie die je niet bevalt? Wanneer je steeds weer op ziet tegen een nieuwe werkweek, is het tijd voor iets nieuws.

Kwaliteit
Het is natuurlijk slim om je kans op een baan te spreiden door op meerdere vacatures te reageren. Zorg ervoor dat je niet de ene baan waarmee je niet tevreden bent, inruilt voor een andere baan die het eigenlijk ook niet helemaal is. Wees kritisch!

Kun jij ondersteuning gebruiken bij het zoeken naar een nieuwe baan? Een coach die loopbaanbegeleiding biedt kan jou hierbij helpen.

Kijk direct in de agenda en plan uw gratis oriëntatiegesprek met onze coach. »


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden