Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

De kracht van positief denken
Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat optimistisch denken bijdraagt aan het behalen van doelen, het ervaren van geluk en levenstevredenheid en het hebben van een goede fysieke gezondheid. Dat zijn een hoop voordelen op een rij! Als jij die eindeloze bron van optimisme in jezelf kunt aanboren, zul je ontdekken dat de wereld aan je voeten ligt. Maar hoe doe je dat, als je net een slechte beoordeling hebt gekregen bij je functioneringsgesprek? Hoe kun je optimistisch over je loopbaan zijn als je het idee hebt dat je vastloopt? Loopbaanbegeleiders van GORTcoaching zijngespecialiseerd in dit soort vraagstukken en helpt jou verder.

Self-fulfilling prophecy
Positieve denkers zijn hoopvol en kijken met zelfvertrouwen naar hun toekomst. Hun optimisme fungeert als een self-fulling prophecy: zij hebben een doel en geloven in de haalbaarheid van dit doel. Hierdoor zijn zij bereid om moeite te doen voor het realiseren van hun doelstelling. De kans dat zij hun doel ook echt behalen, wordt op deze manier groter.

Jouw ideale zelfbeeld
Een oefening die een coach je kan voorleggen is de volgende: stel jezelf voor dat je de perfecte versie van jezelf bent geworden. Beeld je bijvoorbeeld in dat je over vijf jaar al je doelstellingen hebt gerealiseerd. Omschrijf vervolgens wie je bent en wat je hebt bereikt. Geef zo gedetailleerd mogelijk weer hoe je dat hebt gedaan. Deze oefening helpt je om niet meer in belemmeringen te denken, maar in mogelijkheden. Ook zorgt deze oefening voor meer inzicht in de stappen die je kunt zetten om jouw doelen te bereiken.

Loopbaanbegeleiding
Je kunt deze en andere oefeningen veel uitgebreider en beter uitvoeren met de hulp van een coach. Loopbaanbegeleiding Utrecht ondersteunt jou met alle vragen die je hebt omtrent jouw loopbaan: of je nu zzp’er, werkzoekende, manager of stagiair bent. Wist je dat je gratis een oriëntatiegesprek kunt plannen met een coach naar jouw keuze? Plan hier je gratis oriëntatiegesprek bij een passende loopbaanbegeleider.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden