Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

De reden achter een outplacement traject is vaak vervelend of confronterend. Toch is het van belang om gemotiveerd dit traject in te gaan. Outplacement kan jou helpen om dit traject goed te doorlopen. Een persoonlijke coach helpt jou met de volgende fases.

Verwerking

Als je in een outplacement traject terecht komt heb je vaak een onprettige werk ervaring achter de rug. Een arbeidsconflict of reorganisatie kunnen vermoeiend en vervelend zijn. De verwerking hier van kost tijd. Outplacement biedt jou de ruimte om je verhaal te doen en onder goede begeleiding je ervaringen te verwerken.

Zelfonderzoek

Als jij weer terug de arbeidsmarkt op wil, moet je bewust worden van je eigen kracht, kennis en kunde. Deze kunnen soms nog wel eens verloren gaan in het gehele outplacement proces. Uit een outplacement traject kan je ook wilde dromen en passies gaan najagen. Dit is hét moment om hier bij stil te staan en deze stap te durven wagen.

Sollicitatietraining

Veel mensen die in een outplacement traject terecht zijn gekomen, hebben al een aantal jaar niet meer gesolliciteerd. Dit kan beangstigend zijn, of je weet überhaupt niet meer hoe een goed cv er uit ziet of hoe jij jezelf het beste kan presenteren. Het is van belang dat jij bij het solliciteren goed bewust bent van je sterke maar ook je zwakke punten.

 

Dus wil jij graag hulp bij je outplacement?

Plan dan nu een gratis oriëntatiegesprek in met een persoonlijke coach naar keuze!

 


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden