Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Er zijn momenten in je leven waarop je eens stil wilt staan bij je loopbaan en/of het functioneren in je huidige baan. Dit kan verschillende oorzaken hebben, uiteenlopend van een (dreigend) ontslag, een hele hoge werkdruk, of het gevoel dat je niet op de juiste plek zit. Wanneer je zo’n verlangen voelt is het goed om daadwerkelijk de kans te pakken en je te heroriënteren op je loopbaan. Maar hoe doe je dit gericht, en waar te beginnen? Een loopbaancoach kan je hier uitstekend bij helpen.

Hoe ziet een loopbaantraject eruit?
Samen met de loopbaancoach stippel je een passend traject uit. Ieder mens is uniek, dus heeft ook behoefte aan een andere aanpak. Heb je te maken met een ontslag dat voor de deur staat? De loopbaancoach zal je in dit geval helpen met het onderzoeken van andere mogelijkheden op de arbeidsmarkt en ondersteuning bieden bij het ontwikkelen van zelfkennis en zelfvertrouwen. Heb je vooral moeite met het omgaan met de hoge werkdruk in het bedrijf waar je werkt? Een aantal voorbeelden van onderwerpen die dan aan bod zullen komen zijn: manieren om jouw tijd efficiënter in te delen, leren ontspannen, communicatie op het werk en het creëren van een balans tussen het werk en je thuissituatie. Ongeacht jouw doel binnen het coachingstraject, centraal blijft dat het draait om jou: jouw krachten en talenten. Jij bent degene die de uiteindelijke beslissingen maakt en jezelf beter leert kennen. Dit heeft allemaal als doel om uiteindelijk zelf, zonder ondersteuning van de coach, het geleerde in de praktijk te brengen.

Wat levert een loopbaantraject op?
Heel veel! Door middel van een loopbaancoachingstraject leer je jouw eigen talenten, ambities en krachten goed kennen. Je leert nog beter wat je motiveert in je huidige werk, of waar je gemotiveerd van zou worden. Met deze kennis kun je vervolgens jouw talenten optimaal gaan benutten en inzetten. Op deze manier wordt werken leuker en haal je bovendien meer succes uit je werk, omdat je iets doet waar je goed in bent. De coach leert je om echt iets te doen wat je raakt. Uiteindelijk zul je zelfstandig je eigen concrete doelen stellen en hiermee aan de slag gaan, ook nadat het coachingstraject is afgerond.

Ben je geïnspireerd geraakt door deze informatie en wil je jezelf ook echt eens heroriënteren op je loopbaan? Plan dan hier een gratis oriëntatiegesprek met een van de coaches!

 


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden