Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Krijg jij van je werkgever te horen dat jij jezelf verder moet blijven ontwikkelen? Heb je geen idee wat je ontwikkelingsdoelen zijn? Laat staan hoe je die wilt gaan bereiken? Mensen die na hun opleiding denken klaar te zijn met leren, lopen al snel tegen dit probleem aan. Wil je bij blijven bij de rest dan moet jij tegenwoordig je leven lang leren. Een professionele coach van GORTcoaching  kan jou helpen richting te geven aan je persoonlijke ontwikkeling.

Jouw plan van aanpak
Het is ten eerste nodig dat je gaat nadenken over jezelf. Je zult ontdekken wat voor type mens je bent en waar je goed in bent. Ook ga je op zoek naar wat je graag doet en waarin jij je verder wilt ontwikkelen. Je zult je dus zowel gaan richten op het heden als op de toekomst. Wat zijn je ambities en welke concrete dingen zal je moeten doen om dat te bereiken?
Door middel van professionele begeleiding word je in een coachingstraject geholpen bij het bereiken van jouw ontwikkelingsdoelen.

Een methode die hierbij zoal gebruikt wordt is de SMART methode. Deze afkorting staat voor: Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch, Tijdgebonden. Aan de hand hiervan vorm je een duidelijk overzicht van je lange-termijndoelen, bijvoorbeeld jouw loopbaanwensen. Hierdoor weet je dat je doelen niet zo snel zullen stranden zoals de meeste goede nieuwjaar-voornemens wel doen. Coaches die gespecialiseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling geven jou de nodige handvatten!

Waarom is dit relevant?
Het uitstippelen van jouw persoonlijke ontwikkeling en het maken van een realiseerbaar plan van aanpak heeft veel voordelen. Zo creëer je voor jezelf de kans meer van je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Je gaat ook praktisch aan de slag om de nodige vaardigheden je meer eigen te maken en beter te worden in je vak. Ook zul je duidelijk weten wat je wilt bereiken in je leven. Wie weet zul je uiteindelijk wel kiezen voor een andere baan die beter bij jou past.

Wil jij doelgericht aan je ontwikkeling of je loopbaan werken? Ben je op zoek naar een andere baan, maar weet je nog niet precies wat? Wil je ontdekken wat je verder wilt en wat de mogelijkheden daarbij zijn? Wij helpen je om jouw ambities waar te maken. Vraag dan een gratis oriëntatiegesprek aan met een loopbaancoach!


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden