Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Ervaart u stress door uw werk? Voelt u zich onrustig ook wanneer u niet aan het werk bent? Een stress coach kan u helpen om de rust te geven die u verdient.

Door de opkomende 24-uurs economie wordt er van werknemers verwacht ten alle tijden bereikbaar te zijn. Zo wordt van hen verwacht snel en adequaat te reageren op werkeisen. Deze verwachtingen kunnen door vele werknemers als stressvol worden ervaren. Stress is een reactie op de disbalans tussen de werkeisen die aan het individu worden gesteld en de werkmiddelen die hij/zij beschikbaar heeft om aan de eisen te voldoen. Stress kan tot gevolg hebben dat de productiviteit van werknemers afneemt. Om dit te voorkomen is het belangrijk om een goede balans te vinden tussen werkeisen en werkmiddelen. Stresscoaching helpt u deze balans te optimaliseren!

Stresscoaching helpt u door samen te kijken welke werkmiddelen u te bieden heeft en hoe u deze werkmiddelen zo efficiënt mogelijk kan inzetten om uw doelen te bereiken. Ook worden u handvatten aangereikt waarmee u snel stress kunt identificeren en hier op een effectieve en competente manier mee om kunt gaan.

Stresscoaching wil ervoor zorgen dat u zich bewust bent van uw werkmiddelen en doelen. Belangrijker nog is dat u met veel rust en gelukzaligheid aan het werk gaat en dit fijne gevoel ook blijft bestaan zodra u niet aan het werk bent. Plan een gratis oriëntatiegesprek met een coach naar keuze en maak vandaag al een start naar de rust die u verdient!

Door: Eline Kuiper


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden